Nürnberg Güney Bölgesi bayramında CHP Stantları ilgi gördü

Nürnberg Güney Bölgesi bayramında CHP Stantları ilgi gördü

ABONE OL
14:00 - 03/07/2022 14:00
Nürnberg Güney Bölgesi bayramında CHP Stantları ilgi gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg Güney Bölgesi bayramında CHP Stantları ilgi gördü. Her milletten çocuğa, Atatürk fotoğrafları ve Türk bayrakları dağıtıldı.

“Birlikte yaşamak- birlikte kutlamak” slagonu ile, üç yıl aradan sonra bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Nürnberg Südstadtfest ‘e Cumhuriyet Halk Partisi Nürnberg Birliği, iki ayrı stand ile katıldı.

Kadın Kollarının destekleriyle hazırlanan ilk standta, Türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle kültür tanıtımı yapılırken, CHP Nürnberg Birliği`nin tanıtım standı ile de seçmen bilgilendirmesi çalışmaları ve birliğe yeni üye kayıtları yapıldı.

ATATÜRK VE TÜRK BAYRAKLARI DAĞITILDI

Büyük coşku ve kalabalığın olduğu festivalde ekip özverili çalışmaları ile her milletten çocuğa Atatürk, Türk Bayrağı ve CHP bayraklı balonlar dağıttı. Standa ayrıca Alman ve yabancı konukların da ilgi gösterdiği ve güncel dış siyasetin sohbetlerinin edildiği görüldü.

Kısa bir süre önce yeni yönetim kurulu seçilen birliğin çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceği ve Türk seçmelerinin oy kullanma konusunda bilinçlendirileceği belirtildi.

RENKLİ VE BİRLEŞTİRİCİ

Nürnberg Güney Bayramı, renkli, bilgilendirici, iletişimsel ve insanları bir araya getiren bir etkinlik. Önceki yıllarda olduğu gibi, 60 organizasyon, kulüp ve parti ve Nürnberg ve metropol bölgesinden 40.000’e kadar ziyaretçi, iyi müzik ve uluslararası spesiyalitelerle birlikte kutlama yapılıyor.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.