NETU West’ den ihtişamlı açılış

NETU West’ den ihtişamlı açılış

ABONE OL
23:55 - 19/05/2022 23:55
NETU West’ den ihtişamlı açılış
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

NETU ağının inisiyatifi ile düzenlenen ve T.C. Köln Başkonsolosu Turhan Kaya’nın özel rezidansında yer alan programda davetliler „Kalifiye eleman ve eğitim – potansiyeli kullanın“ sloganı altında bilgi alışverişi ve networking fırsatı buldu.

NETU West Yönetim Kurulu Eşbaşkanları Simone Stein-Lücke ve Metin Aydın selamlama konuşmalarında ileriye dönük hedeflerinin özellikle kalifiye eleman temini ve eğitim konuları etrafında şekilleneceğini vurguladılar.

Bu bağlamda bilhassa Türkiye kökenli girişimcilerin bölge ve toplumun refahı için sağladıkları değerli katkılara özel atıf yapıldı.

NETU Genel Sekreteri Önder Coştan davetlileri NETU Genel Başkanı Veli Karakaya adına selamladı ve NETU West Yönetim Kurulunu kuruluş aşamasında gösterdikleri angajmanları için tebrik edip, Avrupalı-Türk İşletmeler Ağının NETU West ile Avrupa’nın en önemli iktisadi bölgelerinden birisini bünyesine kattığını söyledi.

Şeref konukları olarak Armin Laschet (Eski Kuzey Ren Vestfalya Başbakanı ve Milletvekili), Gonca Türkeli-Dehnert (Kuzey Ren Vestfalya Entegrasyon Müsteşarı), Fritz Schramma (Eski Köln Belediye Başkanı), Gül Özge Kaya (T.C. Hannover Başkonsolosu) katıldılar. Konuşmalarında küreselleşme, kalifiye eleman eksikliği, fırsat eşitliği ve eğitim gibi önemli başlıklara değinen şeref konukları, özellikle Türk kökenli işletmecilerin Almanya, toplumumuz ve ekonomimiz adına imza attıkları başarı hikayelerinin altını çizdiler.

T.C. Köln Başkonsolosu Sayın Turhan Kaya’ya misafirperverliği için şükranlarımızı sunup, NETU West Yönetim Kuruluna gelecekteki çalışmaları için başarılar dileriz.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.