NETU Berlin Yönetiminden Büyükelçi Ahmet Başar Şen’e ziyaret

NETU Berlin Yönetiminden Büyükelçi Ahmet Başar Şen’e ziyaret

ABONE OL
21:55 - 26/10/2021 21:55
NETU Berlin Yönetiminden Büyükelçi Ahmet Başar Şen’e ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

NETU Berlin Yönetim Kurulu, yeni T.C. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen’i makamında ziyaret etti.

NETU Berlin Başkanı Bülent Göktekin NETU Berlin ve NETU Avrupa‘nın vatandaş ve işletmelere yönelik geliştirdiği proje ve etkinliklerden bahsetti.

Bülent Göktekin dijital çalışma yöntemlerin ve dijitalleşmenin NETU için bir uzmanlık alanı haline geldiğini belirtti. Ayrıca kalifiye eleman ihtiyacı alanında da devlet kurumları ve STK’lar ile birlikte çalıştıklarını bahseden Göktekin, bu bağlamda yeni geliştirilen NETU e.ticaret uygulaması üzerinden de birçok işletmenin eleman bulduğunu ifade etti.

Bu çerçevede NETU Akademi’nin de artık sertifikalı bir eğitim kurumu olarak başta Berlin’de olmak üzere Almanya çapında profesyonel seminer ve eğitim programları sunduğunu anlattı. NETU Akademi’nin ayrıca farklı federal ve eyalet bakanlıkları ile birlikte iş dünyasına yeni ve kalifiye eleman kazandırdığını ve mevcut çalışanlara da farklı kazanımlar sunduğunu kaydetti. Ayrıca girişimcilik alanında da NETU’nun gençlere olan desteğini sürdürdüğünü anlattı.

Ziyaretleri için kendilerine teşekkür eden Büyükelçi Ahmet Başar Şen, Başkonsolosluk görevini icra ettiği zaman diliminde NETU’yu yakından tanıma fırsatı bulduğunu, sosyal medya kanalları üzerinden NETU’yu ilgi ile takip ettiğini ve faaliyetlerini geçmişte olduğu gibi gelecekte de her zaman destekleyeceğini vurguladı.

NETU’nun profesyonel bir yapılanma olarak sadece iş dünyasında değil toplumsal bütün kurumlarda sorumluluk üstlenen bir aktör olduğunu belirtti.

Berlindeki Türk asıllı girişimcilerin topluma olan sayısız faydalarından bahseden Büyükelçi, daha fazla genç girişimci kazanmanın ehemmiyetine vurgu yaptı. Sohbet sonrasında NETU Berlin Yönetim Kurulu Büyükelçiye misafirperverliği için teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.