NETU Berlin Yönetimi T.C. Berlin Ticaret Müşavirlerini ziyaret etti

NETU Berlin Yönetimi T.C. Berlin Ticaret Müşavirlerini ziyaret etti

ABONE OL
20:42 - 28/10/2021 20:42
NETU Berlin Yönetimi T.C. Berlin Ticaret Müşavirlerini ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

NETU Berlin Yönetim Kurulu, T.C. Berlin Ticaret Müşavirleri Abdullah Soylu ve  Berrak Bilgen Beşergil’i makamında ziyaret etti.

NETU Berlin Başkanı Bülent Göktekin, başta Berlin’de olmak üzere Almanya ve Avrupa çapında güçlü bir Network geliştirdiklerini ve profesyonel kurumsallık anlayışı ile NETU’nun sadece Türk asıllı iş insanlarına değil, etnik kökenden bağımsız bütün vatandaşlara hizmet ettiğini vurguladı. Bu bağlamda globalleşen iş dünyasında dijitalleşmenin önemine değinen Göktekin, bilhassa pandemi sürecinde NETU’nun kapsamlı bir e-ticaret platformu ve çeşitli sanal bilgilendirme ve seminer kanalları ile birlikte hizmetlerini eksiksiz bir şekilde sürdürebildiğini ifade etti.

Sayın Ticaret Müşavirleri, AB sürecinin Almanya ve Türkiye arasındaki ticaret hacmi üzerindeki etkileri hakkında bilgi verdi. Özellikle Gümrük Birliğinin iki ülke arasındaki ithalat ve ihracat endekslerini nasıl şekillendirdiğini ve bilhassa Almanya ve Berlin’deki işletmecilerin gelecekte ne tür değişimler ile karşı karşıya kalacakları hakkında konuştular. Ayrıca NETU Berlin Başkanı Bülent Göktekin, Türk asıllı iş insanlarının Türkiye’den kalifiye işçi getirimi ve vize serbestisi ile ilgili beklentileri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Sohbet sonrasında NETU Berlin Yönetim Kurulu sayın Ticaret Müşavirlerine misafirperverlikleri için teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.