NATO’dan Rusya İşgaline Kınama 

NATO’dan Rusya İşgaline Kınama 

ABONE OL
09:26 - 24/02/2022 09:26
NATO’dan Rusya İşgaline Kınama 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik “pervasız ve sebepsiz saldırısını” şiddetle kınadı ve NATO müttefiklerinin Moskova’nın “saldırgan eylemlerinin” sonuçlarını ele almak için biraraya geleceklerini söyledi.

Stoltenberg, “Tekrarlanan uyarılarımıza ve diplomasi için bitmek bilmeyen çabalarımıza rağmen, Rusya, bir kez daha egemen ve bağımsız bir ülkeye karşı saldırganlık yolunu seçti” dedi.

NATO Genel Sekreteri, Rusya’yı askeri harekatını derhal durdurmaya ve Ukrayna’nın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne saygı duymaya çağırdı.

Stoltenberg, “Bu korkunç zamanda Ukrayna halkının yanındayız. NATO, tüm müttefikleri korumak ve savunmak için elinden gelen her şeyi yapacak” ifadelerini kullandı.

VOA tarafından geçilen NATO’dan Rusya İşgaline Kınama  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. NATO’dan Rusya İşgaline Kınama  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan NATO’dan Rusya İşgaline Kınama  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.