Müzikle depremini yaralarını sarıyor

Müzikle depremini yaralarını sarıyor

ABONE OL
22:15 - 28/03/2023 22:15
Müzikle depremini yaralarını sarıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Maksi Single çalışması ‘’ Aşka Dair’’ ile büyük bir çıkış yakalayan sanatçı Aykut Aslan, Haluk Özkan Projects müzik şirketinden çıkardığı Aşka Dair albümün de yer alan ‘’ Ben Ölem Yar’’ adlı esere, Haluk Özkan yönetmenliğinde yeni klip çalışmasını gerçekleştirdi.

Klip’in çekimleri Ankara’nın tarihi dokusunda ve çekim platosunda yapıldı. Aykut Aslan’a Klip çalışmasında Ankara Devlet Opera ve Bale sanatçısı balerin Almina Ayyıldız özel bir koreograf çizerek dramatik modern danslarıyla görsel olarak eşlik etti.

Aykut Aslan deprem bölgesinde üç yüz metre karelik bir sanat çadırı projesini hayata geçirerek, her gün deprem zede çocuklara müzik, tiyatro, sinema gösterimi gibi sanatsal faaliyetlerle yaparak bölgede depremin ağır travmasını yaşamış deprem zedelerin yaralarını sanatla sarmaya çalışıyor.

Sanatçı Konu Hakkında Şu Açıklamayı Yaptı:

‘’Ben Ölem Yar’’ adlı çalışmama klip çekerken; deprem bölgesinde gördüğüm manzaralar bir an olsun aklımdan çıkmadı, uzun seneler çıkması da mümkün değil. Klip çalışmasından sonra hemen bölgeye dönerek orada üç ay kalacağım ve sanat çadırında her gün depremzede çocuklara müzik eğitimi verip gösteriler sunacağım. Bu klip çalışması sanat hayatımda gerçekleştirdiğim en iyi çalışmadır klip projesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ben Ölem Yar adlı klip çalışmasının yönetmenliğini Haluk Özkan, Sanat Yönetmenliğini, Burcu Türkyılmaz, Kameramanlığını, Fatih Özay, Color Correct ‘ini Hannover de Tanju Duman gerçekleştirdi.

BEN ÖLEM YAR KLİP:

Link : https://youtu.be/wYzDsXZzy0s

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.