DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

9693.46

0,50%
MÜSİAD üyeleri 2,5 milyon kişiyi istihdam ediyor

MÜSİAD üyeleri 2,5 milyon kişiyi istihdam ediyor

ABONE OL
17:51 - 13/09/2020 17:51
MÜSİAD üyeleri 2,5 milyon kişiyi istihdam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Fikri Cinokur/ISPARTA

MÜSİAD üyesi iş insanlarının Türkiye’de 2,5 kişiyi istihdam ettiği belirtildi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ifade eden Baysan, şunları kaydetti.

“Isparta Belediyesinin Covid-19 çalışmalarını ve dezenfeksiyon ile maske dağıtımı güzel bir çalışmaydı. Şehrin kalkınması ve hizmet noktasındaki yatırımları çok önemsiyoruz. Isparta’nın kangren haline gelmiş Ticaret ve Kültür Merkezi (TKM) inşaatının başlaması, kötü kokunun giderilmesi, meydanların düzenlenmesi, trafik konusunda yapılan çalışmalar, Tarihi Üzüm Pazarı restorasyonu, Matbaalar Caddesi düzenlemesi Isparta için  büyük projeler.  MÜSİAD olarak  teşekkür ediyoruz. TOKİ’de büyük aşama kaydedilmesi ve halka hizmet noktasında ucuz konut üretilmesinin kent için önemli.’’

MÜSİAD’ın bu yıl 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutladığını anlayan Baysan, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Baysan, şöyle devam etti.

‘’MÜSİAD ülke genelinde 2,5 milyon kişiye istihdam sağlayan ve kamu yararına hizmet veren bir dernek. Bizlerde Isparta MÜSİAD olarak şehrimizin kalkınması, üretimin, istihdamın sürdürülmesi için gayret gösteriyoruz. Sizlerle beraber, sizlerin yanında, devletimize milletimize başarılı olan bir MÜSİAD olacak Isparta’da…’’

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de şehirde yaşayan herkesin amacının Isparta’nın daha güzel bir ortama kavuşturulması için hep birlikte el birliği ile çalıştıklarını söyledi.

Isparta’da hem istihdam, hem yatırım, kültür, sanat, sağlık, spor, turizm ve diğer konularla ilgili tüm çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının değerini çok iyi bilen bir kişi olduğunu ifade eden Başdeğirmen, şöyle konuştu.

‘’ Sivil toplum kuruluşlarımız her zaman diğer kurumların önünü açıcı fikirlerle, ortaya koyduğu projelerle bulundukları ortamlarda güzel işlere vesile olmuşlardır. Amacımız şehrimizin yaşanabilirliliğini daha ileriye götürebilmek, vatandaşlarımızın refah düzeyini daha yukarıya çekebilmek. Toplumda ticaret yapan, proje üreten kişilere, sivil toplum kuruluşlarına da ihtiyaç var. STK’ları çok önemsiyoruz.’’

Karavan Turizm

Isparta’nın turizm sektöründe de gelişmesi için çalıştıklarını anlatan Başdeğirmen, Isparta’nın karavan turizmde yeni hazırlanan 38 il içine alınmasını da memnuniyetle karşıladıklarını kaydetti. Şükrü Başdeğirmen, ‘’Karavan turizmi de çok önemli. Isparta’nın karavan turizminde 38 il arasına girmesini memnuniyetle karşıladık. Isparta’nın doğa güzellikleri ve tarihi değerlerini ortaya çıkaracak çalışmalar yapıyoruz’’ dedi.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.