MÜSİAD Başkan adaylarını bir araya getirdi

MÜSİAD Başkan adaylarını bir araya getirdi

ABONE OL
09:28 - 20/02/2020 09:28
MÜSİAD Başkan adaylarını bir araya getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

15 Mart tarihinde yapılacak Yerel seçimlerde aday olan Nürrnberg Büyükşehir adayları kendilerini tanıtıp, yapacakları işleri dillendirdiler.

Kuzey Bavyera MÜSİAD, yerel seçimler öncesinde, Bavyera´da yapılacak olan 15 Mart yerel seçimler öncesinde dört büyük parti adaylarını Türk Toplumu temsilcileri ile bir araya getirdi. Toplantıya konuşmacı olarak Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ümit Sormaz (FDP), Thomas Brehm (SPD), Verena Osgyan (Die Grünen) ve Marcus König (CSU) katıldı. Çok sayıda Türk Sivil Toplum Örgütünün katıldığı toplantıda Başkan adayları kendilerini tanıttılar. Programın moderatörlüğünü İsmail Akpınar ve Emre Bayram yaptı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Müsiad Kuzey Bavyera Başkanı Emin Bayram yaptığı selamlama konuşmasında adaylara teşekkür etti ve başarılar diledi

NÜRNBERG’İN YÜZDE 43’Ü YABANCI KÖKENLİ

Söz alan Büyükşehir Belediye Başkan adayları çeşitli konularda görüşlerini bildirdiler. Nürnberg kentinin yüzde 43’lük bölümünün göçmen kökenli olduğunu belirten siyasetçiler, göçmenlerin bilhassa da Türk Toplumunun bu şehir için ne kadar önemli olduklarını ifade ettiler.

Son dönemde giderek artan aşırı sağcı eğilimlere toplum olarak karşı çıkılması gerektiğini belirten adaylar, kesinlikle bu ideolojiyi güden partilerle hiçbir şekilde iş birliği içerisinde olmayacaklarını söylediler.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.