Münster’ de Royal Kebabın açılışı Yapıldı 

Münster’ de Royal Kebabın açılışı Yapıldı 

ABONE OL
10:48 - 21/09/2020 10:48
Münster’ de Royal Kebabın açılışı Yapıldı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Mehmet Tanlı/Münster

Almanya’nın Kuzey Ren Vesfalya Eyaletinin tarihi ve turistik en güzel şehirlerinden birisi olan Münster’ de Royal Kebap açıldı.

Türk kökenli işadamlarımızdan Münster ve Osnabrück’ te dericilik sektöründe başarı kazanmış sevilen bir isim olan Nadir Taştekin’ in sahibi olduğu Hammerstrasse 2 adresindeki Royal Kebap Münsterin en uzun ve işlek caddesinde ve Ludgerplatza çok yakın bir yerde.

Royal Kebab alanında Münster’ de büyük bir boşluğu dolduracak gibi görünüyor. Royal Kebab’ın açılışına Nadir Taştekin ve işletmecisi Mustafa Seyhan’ın Münster’ den arkadaşları Doçent Dr. Hüseyin Avlar, Hukukçu İsmet İnan, Yerel siyasetçi Ahmet Yeşilyaprak, Osnabrückten, Doğuş Tiyatrosundan sanatçı arkadaşları, dostları, ailesinden akrabaları ve çok sayıda davetli katıldı.

Münster’ e hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız

Royal Kebab’ ın sahibi Nadir Taştekin açılışta yaptığı konuşmada: “Mekanımızla  Münster’ in yeni damak tadı olmak istiyoruz. Mutfak- Restaurant sektöründe rekabet büyük. Her gün kendinizi servis, temizlik ve kaliteli hizmet konusunda yenilemeniz gerekiyor. Yemeklerimiz, ürünlerimiz çok çeşitli ama ağırlık et ürünleridir ve tazedir. Leziz çorbalarımız, biri Vegan diğeri yüzde yüz sığır eti Dönerimiz var, Lahmacun yapıyoruz. Münsterli ve komşu şehirlerden dostlarımız Adana kebabımızı mutlaka tatmalılar’’ dedi.

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.