‘Müjdemi İsterim’in galası Berlin’de yapıldı

‘Müjdemi İsterim’in galası Berlin’de yapıldı

ABONE OL
16:44 - 24/11/2022 16:44
‘Müjdemi İsterim’in galası Berlin’de yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye’de vizyona giren ‘Müjdemi İsterim’ adlı komedi filminin Almanya galası Berlin’de yapıldı. AF Media tarafından düzenlenen galaya, filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Ecem Erkek de katıldı.

Ahmet Kural

CINEPLEX Alhambra’daki gala öncesi kısa bir açıklama yapan Ahmet Kural, “2019’dan beri ilk defa Berlin’deyim. Berlin’i çok özledik. Filmimiz için çok heyecanlıyız. Çok güzel olduğuna inanıyoruz. Burada birlikte olmak, filmi birlikte izlemek bizim için çok çok daha önemli. Buranın yeri hepimizde ayrıdır. O yüzden çok mutluyuz” dedi.

Ahmet Kural

Daha sonra iki oyuncu da salonunu dolduran yüzlerce hayranıyla birlikte filmi izledi. Kural ve Erkek, filmin gösteriminin ardından sahneye inerek seyircileri selamladı.

Ahmet Kural

Ahmet Kural, “Ecem Erkek’le oynamak benim için çok büyük bir hayaldi. Bu filmde bunu gerçekleştirdim. Bir de şunu söylemek isterim; Öyle bir Sinema salonunda izledi ki, çok şanslısınız. Çünkü ülkemizde böyle sinema salonları çok az kaldı. Filmimizi ilk kez bu kadar iyi izleyebildik diyebilirim” dedi. Ecem Erkek de “Sizinle izlemek ayrı bir keyif. O heyecanınızı, gülmelerinizi aldık, kalbimize koyduk. Türkiye’ye öyle döneceğiz. Çok sağ olun” diye konuştu.

24 Kasim`dan  itibaren Almanya’da vizyona giren filmin konusu ise şöyle: Bulut (Ahmet Kural), nişanından bir gece önce Müjde’nin (Ecem Erkek) çalıştığı gece kulübüne gider ve burada hamile olduğunu iddia eden eski aşkına denk gelir.

Ahmet Kural

Leyla’dan ayrılmazsa gazetecilere her şeyi anlatacağını ve birçok skandala sebebiyet vereceğini söyler.

İki durum arasında kalan Bulut, nişandan bir nevi kaçmaya karar verir. İşlenen bir cinayet sebebiyle de polisin kendilerini takip ettiğini öğrenirler.

Ahmet Kural

Hayatlarının normale dönmesi için ise kendilerinden habersiz işlenen bu cinayeti çözmeleri gerekir ve olayın iç yüzünü öğrendikçe her şey daha da karmaşık bir hal alır. Kaynak: Murat Tosun/Hürriyet

Ahmet Kural

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.