Müftüoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu başkanı oldu

Müftüoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu başkanı oldu

ABONE OL
16:37 - 04/11/2021 16:37
Müftüoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu başkanı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu (TBF) 5. Olağan Seçimli Genel Kurulu, dün Ankara’daki Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda başladı. TBF Başkanlığı döneminde Türk bisikletine çağ atlatan Emin Müftüoğlu, rakibi Muhammet Berat Alphan’a fark atarak yarışı kazandı.

Aynı zamanda Balkan Bisiklet Birliği Onursal Başkanı olan, görevi döneminde Türkiye turizmine milyon dolarlarla ifade edilebilecek tanıtım desteği de sunan Müftüoğlu seçimin favorisiydi. Memleketi Alanya’da da nefesler tutulmuş ve kalpler bugünkü yarışı Emin Müftüoğlu’nun kazanması için çarpmaya başlamıştı.

Müjde Ankara’dan geldi ve Müftüoğlu yeniden TBF Başkanı oldu. Müftüoğlu oyların 153’ünü alırken, rakibi Muhammet Berat Alphan 86 oyda kaldı. Bisiklet sevdalıları arasında büyük sevinç yaşanıyor.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Emin Müftüoğlu başkanlığındaki Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Fikret Hayali, Bahattin Akyön, Arif Öztan, Mehmet Samsa, Alper Önoğlu, Metin Cengiz, Mehmet Sarıtaş, Kenan Güler, Elif Merve Ertekin, Fatih Erdöl, Özgür Taylan Budak, Özhan Özgöbek, Prof. Dr. Bayram Keskin ve Bülent Özçelik.

DENETİM KURULU

Alanyalı Kültür ve Turizm Bakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, Abdurrahman Arıcı. (Kültür ve Turizm Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı)

DİSİPLİN KURULU

Salih Başpınar, Recep Yalçın, Aytekin Gürer, Umut Kurman ve Levent Aydaş. (Yeni Alanya)

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.