MSB açıkladı: Irak’ta 2 asker yaşamını yitirdi, 2 asker yaralandı

MSB açıkladı: Irak’ta 2 asker yaşamını yitirdi, 2 asker yaralandı

ABONE OL
20:50 - 26/03/2020 20:50
MSB açıkladı: Irak’ta 2 asker yaşamını yitirdi, 2 asker yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde havan atışı sonucu 2 askerin yaşamını yitirdiğini, 2 askerin yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Haftanin bölgesinde havan ile yapılan taciz ateşinde 2 askerin yaşamını yitirdiğini, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde, 25 Mart 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımız ile yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş, hedefler tahrip edilmiş ve şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz.”

 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.