Milli Savunma Bakanı Akar UMH lideri Serrac'la görüştü

Milli Savunma Bakanı Akar UMH lideri Serrac'la görüştü

ABONE OL
09:24 - 15/12/2019 09:24
Milli Savunma Bakanı Akar UMH lideri Serrac'la görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Milli Savunma Bakanı Akar, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz el Serrac ile görüştü. Görüşmeye Genelkurmay Başkanı Güler de katıldı.

Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ile Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen 19. Doha Forumu’na katıldı.

Açılış oturumunun ardından çeşitli görüşmeler gerçekleştiren Akar, bu kapsamda Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz el Serrac ile bir araya geldi. Genelkurmay Başkanı Güler’in de katıldığı görüşmede, Türkiye ile Libya arasında imzalanan Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası’nın yanı sıra askeri ve güvenlik alanlarındaki iş birliği konularının ele alındığı bildirildi.

 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.