Millet İttifakı’nın Ankara mitingine yoğun ilgi

1

Millet İttifakı’nın Ankara mitingine yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      Tehdit, şiddet, baskı, parmak sallamak, hakaret edilmek, aşağılanmak, dışlanmak, ötekileştirilmek, artık bunların bir çaresi yok gideceksin. Bu ülke senin babanın malı değil, 85 milyon senin kulların değil. Müslüman insan ahlaklı olur. Ahlaksız bir Peygamber yada bir sahabi sen hiç gördünmü?

      Dün akşam 14 yandaş kanallarda canlı yayında, “Bir insanın haysiyeti namusu çok önemli” diyen Erdoğan’a sormak lazım. Acaba namussuz haysiyetsiz Abdesthane Kanalizasyon Partisinin işi gücü sayın Kemal Kılıçdaroğlu ilgili sahte broşür dağıtmakmıdır?

      Tıklayın ve izleyin!….
      https://www.youtube.com/watch?v=LDlMObCX9GU

      Tıklayın ve izleyin!….
      https://m.youtube.com/watch?v=u7lhBcgpbQQ&pp=ygUMa2FuYWwgZMO8bnlh

      AKP iktidara geldiğinde 16 yaşında bir kız çocuğu olan, ve şu an 37 yaşına girmiş evli iki çocuk sahibi bir Anne olup şimdi eve gidip Namazını kılacağını dile getiren bu kadında AKP’den nasibini almış görünüyor. AKP oy vermekle bu hükümet yüzünden çocuğunu kaybettiğini, buna karşılık bir bedel ödediğini itiraf eden kadın şimdi yalanmı söylüyor?. Ne kadar eğitimsiz cahil varsa AKP onların sayesinde kanından beslenerek değil, eğitimsiz sorgulamayan, araştırmayan, okumayan köhne kokuşmuş, beyinleri çalışmayan beyinsizlerin sayesinde iktidarda kaldığını yıllardır bilinen bir gerçek olduğunu defaatle bunu söyledik bunları anlattık ve yazdık.

      Yanıtla
      +0
      -0