Mesut Doğan Bıçaklanarak Öldürüldü!

Mesut Doğan Bıçaklanarak Öldürüldü!

ABONE OL
23:27 - 23/03/2021 23:27
Mesut Doğan Bıçaklanarak Öldürüldü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hamburg’da Mesut Doğan isimli Türk kökenli bir vatandaş bıçaklanarak hayatını kaybetti. Cumartesi gecesi yaklaşık olarak saat 03:00 sularında Hamburg’un St. Pauli semtinde meydana gelen olayda Adıyamanlı Menderes ve Nezehat çiftinin çocukları 32 yaşındaki Mesut Doğan isimli Türk kökenli vatandaş, bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Edinilen bilgiye göre eşinin dayısı ile iş münasebetiyle sorun yaşayan Mesut Doğan, cumartesi günü geç vakitlerde söz konusu olan eşinin dayısıyla girdiği sert yazışmalarının ardından, Ali Rıza Ünsal’ın   evine gitti. Evde tartışmaya giren 32 yaşındaki Mesut Doğan isimli Türk kökenli Almanya vatandaşı, eşinin dayısından aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybetti.

Yapılan Tüm Tıbbi Müdahaleye Rağmen Kurtarılamadı

Yaşanan acı olaydan sonra, Ambulansla hastaneye götürülen ve tedavi altına alınan Mesut Doğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doğan’ın balyoz sopası ile vurduğu eşinin dayısı Ali Rıza Ünsal’ın ise hala hastanede tedavi altında olduğu açıklandı.

Genç yaşta bir kişinin mezara, diğerinin hastahaneye kaldırıldığı yaşanan bu üzücü gelişmeyle ilgili olarak, Hamburg Polis Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi

KONTROL EDİLEMEYEN ÖFKE YİNE CAN ALDI!

Almanya’nın liman kenti Hamburg’da ölümle sonuçlanan bu acı olay Çevrede yaşayan Türkler arasında üzüntüye yol açtı. Ölen gencin babası Menderes Doğan’ın yakın arkadaşı olan iş adamı Lütfü Kortağ, olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, “Gencecik bir hayat bir anlık öfkenin kurbanı oldu. Yazık oldu arkadaşımın oğluna” dedi ve acılı babayı üzüntülü anında yalnız bırakmayarak destek verdi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (3)
  • Burak

    Türk heryerde türk.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Faysal süzen

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

    Yanıtla
    +0
    -0
  • İbrahim ALPYAVUZ

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır dilerim.

    Yanıtla
    +0
    -0