‘Memnuniyet Açısından Gayet İyi Bir Sezon Geçirdik’

‘Memnuniyet Açısından Gayet İyi Bir Sezon Geçirdik’

ABONE OL
09:44 - 25/10/2022 09:44
‘Memnuniyet Açısından Gayet İyi Bir Sezon Geçirdik’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan 5 yıldızlı 450 odalı Emelda Sun Club’ın genel müdürü Kurtuluş Gülşen bu yıl iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Ciroların 2019 yılına yakın olduğunu söyleyen Gülşen: “2022 yılı sezonunu bitmek üzere. Sezonun kasım, aralık ayı dahil uzatan ve uzatmayı düşünen tesisler var. Elbette bu durum çok iyi. Her anlamada çok iyi bir sezon geçti. Cirolar 2019 yılına yakın. Ancak gider kalemlerinde herkesin yaşadığı özellikle enerji, personel ve diğer kalemlerde ciddi artışlar söz konusu. Bu da kar marjlarını geçmiş yıllara göre biraz daha düşürmüş oldu. Memnuniyet açısından gayet iyi bir sezon geçirdik.” dedi.

Kemer’de pazar çeşitliliğinin ve onun akabinde ürün çeşitliliğinin arttırılması gerektiğini dile getiren Kurtuluş Gülşen. “Kemer’in sürdürülebilir turizme ihtiyacı var. Pazarlamada özellikle bazı yapısal ürün çeşitliliğinde çok ciddi yenilikler olmayacaksa Kemer turizminin bu süreci önümüzdeki senelerin kriz seneleri de olabileceğini ihtimali ile böyle devam ettiremeyeceğini düşünüyorum. Belek örneği karşımızda. Kemer’in en büyük ihtiyacı sayın Bakanımızın da çok kere ifade ettiği gibi kesinlikle Pazar çeşitliliği ve onun akabinde ürün çeşitliliği. Bu özellikle spor turizminin çok ciddi bir şekilde Kemer için düşünülmeli” diye konuştu. (Halil Öncü)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.