MEMLEKETİ, CAMİ KAPISINA BIRAKIP GİDECEKLER !

ABONE OL
22:05 - 10/05/2022 22:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İlk seçimlerden sonra Ülkeyi yönetecek sorumlular görevi bıraktıklarında bu durumda olacaksınız. Şimdi size 2030 senaryosunu anlatayım;

Cami kapısına bırakılan, babası bile belli olmayan bir çocuk gibi terk edecekler. Kimsesi yok, bakıma muhtaç bir çocuk gibi.

Parayı kim verirse ona baba diyerek bir ömür geçecek.

Sonra “Müge Anlı’yı” arayıp geçmişinizin peşine düşeceksiniz!

Yeni nesil geçmişinden hiçbir şey hatırlamayacak. “Çanakkale geçilmez” sözünü unutup, paralı geçmeye çalışacaklar. Çökmüş bir ekonomi içinde, uyuşturucu ve fuhuş batağında kalacağız. Kendi ülkemizde düşük asgari ücrete kölelik yapan, kendi tarlamızda karın tokluğuna çalışan bir toplum olacağız. Ahlak kalmayacak, kültür bugünden kaybolmaya başlayacak.

Daha kötüsü de cami kapısına gençliği elinden alınmış hayalleri satılmış bir ihtiyar olarak bırakılmanız. Bastonunu bile satıp gidecekler.

Yeni kuşak, “Ezan susmaz “diyenlere soru soracak;

Ekonomisi bizden daha kötü ve ezanın sustuğu bir ülke var mı? Ezanın olması insanca yaşamaya engel mi? Bir ülke hem Müslüman olup hem de “refah ” içinde yaşayamaz mı?

Milli geliri yüksek, ekonomisi bizden çok iyi, demokrasi ve hukukun iyi çalıştığı onlarca ülkede ezan yok! İnsanca yaşıyorsak bayrağın, Vatanın ezanın bir değeri kalacak. Adalet yoksa, ekonomi bozuksa insanlar vatanını bırakıp kendi bayrağının ve ezanının olmadığı ülkelere kaçmaya çalışacak.

Bunları nereden uyduruyorsun diyenlere cevap verelim;

20 senedir Ülkeyi yönetenleri görünce, gelecekten ümidi kesmiş durumdayım. Borçlar o kadar arttı ki, kim başa geçse dediğim çıkmaza girecektir. Kim seçilse kendimizi cami kapısında terkedilmiş bulacağız.

20 senedir durumu idare ettiğinden bahseden AKP genel başkanı Erdoğan;

“Vatandaşlarımızın hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçirdiklerini biliyoruz. “Dedi.

AKP genel başkanı Erdoğan, hükümetin konut almak isteyenler ve konut yapan firmalarla ilgili ‘‘müjde’’ olarak tarif ettiği üç çözüm önerisini açıkladı. Müjdelerden birisi, İlk defa konut sahibi olacaklara 2 milyon liraya kadar, birinci el satın almalar için 10 yıla kadar vadeli, aylık yüzde 0,99 faizli konut kredisi sağlayacakmış.

Faiz haramdı ya, “düşük haram” lı konut kredisini 10 yıl vadeli vereceklermiş. Bazı vatandaşlar helal olan şeyleri alamazken, haramları 10 yıl vadeye yayacak AKP sayesinde.

Bir dahaki toplantıda açıklama yapıp, alkol içenlere de bir müjde verirse sevinirim. Faiz haramdır deyip te, faizli krediyi müjdeleyen bir yönetici, haram olan alkole de destek açıklarsa şaşırmam.

AKP genel başkanı Erdoğan göreve geldiğinde SSK emeklisi bir vatandaş, asgari ücretin üzerinde maaş alıyordu. Şimdi yaklaşık %40 altında alıyor.

Kısacası emekli maaşı asgari ücrete göre yaklaşık olarak %50 düşmüş.

Şimdi de diyor ki “Geçim sıkıntısı çektiğinizi biliyorum “

Bilerek yapıyorsan daha kötü ya!

 

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      Recep Tayyip Erdoğan’ın Yargılanacağı O Günleri Sabırsızlıkla Dört Gözle Bekliyorum. Allah’ın İlahi Adaletinin Tecelli Edeceği O Günleri Görmek İstiyorum. Ne Yani Bunu Görmek Bir Kul Olarak Hakkım Değilmi?

      Yanıtla
      +0
      -0