Marriott 2022’de 30’dan Fazla Lüks Oteli Hizmete Açıyor

Marriott 2022’de 30’dan Fazla Lüks Oteli Hizmete Açıyor

ABONE OL
10:27 - 10/12/2021 10:27
Marriott 2022’de 30’dan Fazla Lüks Oteli Hizmete Açıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Marriott benzersiz dinamik lüks marka portföyüyle günümüzün lüks gezginlerinin özlemini duyduğu ender ve zenginleştirici deneyimleri yaratmayı beklediğini duyurdu.

The Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis, W, The Luxury Collection, EDITION, JW Marriott ve Bulgari’nin dünyaca ünlü konukseverlik özellikleriyle Marriott International, seyahati bir nevi üst seviyelere taşımaya devam ederek, son derece bağlamsallaştırılmış, farklı marka deneyimleri yaratıyor.

Marriott lüksün geleceğine işaret ediyor

Bugün 68 ülke ve bölgede 460’tan fazla simgesel lüks otel ve resorttan oluşan rakipsiz bir ağa sahip olan Marriott International, 2022’de Meksika’dan Portekiz’e ve Avustralya’dan Güney Kore’ye kadar yükselen ikonik destinasyonlarda açılması beklenen 30 otel de dahil olmak üzere geliştirme sürecindeki yaklaşık 190 mülkle lüks ayak izini genişletmeye hazırlanıyor.

Marriott International Luxury Brands Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Gabaldon, “Misafirlerimiz, kişisel yenilenmeyi ateşlerken küresel keşiflere dalmalarına izin veren daha derin, daha sürükleyici deneyimler arıyorlar” dedi.

Lüks anlayışı yeni bir yenilenme çağına giriyor

Team One  Müşteriler iyi seyahat etme zihniyetindeler

Yaratıcı ajans Team One ile ortaklaşa yürütülen küresel bir lüks trendleri araştırması, günümüzün varlıklı gezginlerinin “kutuları kontrol etme” zihniyetinden “iyi seyahat etme” zihniyetine geçtiğini ve seyahat planlamasına daha düşünceli ve kasıtlı bir yaklaşım benimsediğini ortaya koydu.

Kişisel refah ve neşe duygusuna ilham verecek deneyimler yaratmayı hedefliyoruz

Gabaldon, “son iki yılda hızlanan bir değişim olarak insanlar kendileri için en önemli olanı yeniden inceleyip önceliklerini yeniden belirledikçe daha derin bir seyahatin gerçek anlamda kucaklandığını görüyoruz.

Misafirlerimiz daha çok nereye seyahat ettiklerine ve yolculuğu neden yaptıklarına odaklanarak, hem destinasyonla hem de tanıştıkları insanlarla daha anlamlı bir bağ kurmaya çalışıyor.”

Gerçekten küresel bir ayak izi ile Marriott International, insanları seyahati yerel halk ve destinasyonlar üzerinde kalıcı olumlu etkilere yol açan yenilenme için bir tuval olarak görmeye davet ederek, bu gelişen istekler dizisini karşılamaya hazırdır. Gabaldon, “Dünyanın en çok arzu edilen destinasyonlarından keşfedilmemiş mücevherlere kadar, misafirlerimize dönüşüm anları sunmanın ötesine geçmeye çalışıyoruz ve yeni keşfedilen bir kişisel refah ve neşe duygusuna ilham verecek deneyimler yaratmayı umuyoruz” dedi.

Ritz-Carlton, Lüks Konukseverliğin Geleceğini Tanımlamaya Devam Ediyor

Hedef odaklı tasarım ve benzersiz hizmete odaklanan The Ritz-Carlton, inovasyonu yönlendirmeye ve lüks konukseverlik standartlarını belirlemeye devam ediyor.

2021’de Maldivler, Turks & Caicos ve Mexico City gibi dünyanın en gözde bölgelerinden bazılarında hizmet vermeye başlayan marka, 2022’de The Ritz-Carlton Valley, The Palmeraie ile Arizona’da ve New York’ta genişlemeyi ve konuk odalarının nefes kesici şehir manzaralarına sahip olduğu hareketli NoMad semtinde ilk kez sahneye çıkmayı planlıyor.

Ritz-Carlton, Melbourne, ünlü markanın Avustralya’daki ayak izini büyütmeyi planlıyor.

Ritz-Carlton Reserve, son derece küratörlüğünde portföyünü genişletmeyi ve tarihi Çin vadisi Jiuzhaigou’daki altıncı nadir mülkünü piyasaya sürmeyi planlıyor.

Markanın ileriye dönük tasarım estetiğine uygun olarak, The Ritz-Carlton Moscow, The Ritz-Carlton, Grand Cayman ve The Ritz-Carlton, Napoli’nin önümüzdeki yıl büyük yenilemeleri kutlaması bekleniyor. Ek olarak marka, Mayıs 2022’de The Ritz-Carlton Yacht Collection’ın açılış yolculuğunu kutlamayı umuyor.

St. Regis gelecek yıl 50. tesisini piyasaya sürmeyi planlıyor.

St. Regis, Gıpta Edilen Küresel Sıcak Noktalarda Zamansız Büyüyü Kutluyor

Ünlü ritüelleri, zengin mirası ve göz alıcı ruhuyla St. Regis Hotels & Resorts, ikonik misafirperverlik markasından küresel bir lüks ikona giden bir yolda 50. tesisini piyasaya sürmeyi planlıyor. 2021’de, ünlü marka, Kahire ve Dubai’de iki mülk işk piyasaya giriş yaparak Orta Doğu’daki ayak izini büyütecek ve hemen önümüzdeki yıl, St. Regis Marsa Arabia Adası, The St. The Peral Qatar ile büyümeyi öngörüyor.

2022’de St. Regis’in, Windy City’nin silüetinde enfes yeni bir ikon haline gelen Jeanne Gang tasarımlı bir bina ile Chicago’da ilk kez sahneye çıkması planlanıyor ve marka ayrıca ısmarlama hizmetini ve avangart stilini Belgrad’a getirmeyi bekliyor.

St. Regis, önümüzdeki beş yıl içinde tatil beldesi sayısını neredeyse ikiye katlamayı planlıyor

Bu yıl, Marriott International Bermuda Adası’ndaki ilk lüks mülkü olan The St. Regis Bermuda Resort’u açtı. Gelecek yıl içinde ise Meksika’nın Riviera Maya kentindeki St. Regis Kanai Resort’un açılışı planlanıyor.

Bunun yanında neredeyse her noktadan okyanus manzarasına sahip St. Regis San Francisco kapsamlı bir yenilemenin tamamlanmasını ile sofistike yeni bir görünüm kazanarak 2022’de açılışı bekliyor.

W Hotels Luxury & Sparks Hayal Gücünü Yeniden Düşünüyor

2021’de W Hotels, benzersiz lüks bakışını Nashville, Osaka, Philadelphia, Melbourne, Xiamen ve Roma gibi destinasyonlara getirdi. İtalya’da 19. yüzyıldan kalma iki palazzodan oluşan 162 odalı bir otelin beklenen oteli gerçekleşti . Dünya çapında yaklaşık 60 oteli bulunan W, detay odaklı tasarım, ilham verici enerji, hareketli bir kokteyl ve yemek kültürü ve ayrıca destinasyona göre yerelleştirilmiş yüksek programlama ile tanımlanır.

W deneyimini sürekli olarak yeniden tanımlamaya ve yükseltmeye odaklanan markanın önümüzdeki yıl Algarve, Sidney, Dubai ve Toronto gibi heyecan verici destinasyonlarda açılması planlanıyor.

EDITION Dünyanın Her Yerindeki İkonik Destinasyonlarda Büyümeye Devam Ediyor

Lüks kavramını yeniden tanımlayan türünün tek örneği otellerden oluşan beklenmedik ve ferahlatıcı bir koleksiyon olan EDITION Hotels, kişisel ve samimi konukseverlik deneyimini 2021’de Reykjavik ve Dubai’ye getirdi. Son zamanlarda dünyanın en sıcakları olarak adlandırılan rağbet gören marka Forbes tarafından, sofistike tasarım, destinasyonun küratörlüğünde bir tat ve modern hizmet sunar. EDITION Hotels, 2022’de Madrid, Roma, Doha, Tampa, Kanai’deki Riviera Maya ve Tokyo’daki ikinci tesis olan Ginza’daki siteler dahil olmak üzere altı yeni tesisin planlanan açılışıyla beklenen daha da uluslararası genişlemesini duyurdu. Şu anda dünya çapında 14 otel ile tümü lüks alan içinde sağlam bir şekilde kurulmuş olan markanın, 2022’nin sonuna kadar dünya çapında 20 mülklük bir ayak izine ulaşması bekleniyor.

Lüks Koleksiyon, Yeni Destinasyonlarda Dönüşümsel Seyahatlere İlham Veriyor

Hedeflerini gerçekten tanımlayan otellerle The Luxury Collection, dünya çapında 40’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 120 otelden oluşan büyüyen bir topluluğa dönüştü. 2021’de marka, UNESCO dünya mirası alanı Budapeşte’deki Matild Palace’ın açılışıyla çıkış yaptı, Aynı zamanda Kuzey Amerika’daki ayak izini genişletti, The Hythe aracılığıyla Vail’e yüksek alp iç mekanları ve Rocky Mountain canlılığı getirdi ve farklı, Josun Sarayı’nın açılışıyla Güney Kore de hizmet vermeye başladı.

Benzersiz deneyimler sunan ve destinasyonun yerel cazibesine açılan bir portal olarak hizmet veren her oteli ile The Luxury Collection’ın önümüzdeki yıl İspanya, Hindistan, Dominik Cumhuriyeti, Meksika ve Tiflis, Gürcistan dahil olmak üzere dünyanın büyüleyici yerlerindeki mülklerini piyasaya sürmesi planlanıyor.

JW Marriott, Misafirlerinin Tutkularını Esenlik Deneyimleriyle Kutluyor

Efsanevi adaşından ilham alan ve bütünsel esenliğe dayanan JW Marriott, Charlotte, Monterrey, Şanghay ve Tampa’daki son açılışlarını gerçekleştirdi. JW Marriott, 35’ten fazla ülke ve bölgede 100’den fazla tesisle olağanüstü bir hizmet mirası sunar ve konukları tam olarak hazır bulunmaya ve anlamlı bağlantılar kurmaya teşvik eden deneyimler ve ortamlar sunmaya kendini adamıştır. JW Marriott, önümüzdeki yıl Kahire’den İstanbul’a ve Meksika’dan Güney Kore’ye, Jeju Adası’na kadar olan destinasyonlarda yeni açılımlarla zihin, beden ve ruh açısından bir denge arayan sofistike, dikkatli gezginlere hitap etmeye devam etmeyi bekliyor. (Tourexpi) Resim: Marriott International Inc.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.