Lübnan’da Banka Baskınında Rehineler Var

Lübnan’da Banka Baskınında Rehineler Var

ABONE OL
14:09 - 11/08/2022 14:09
Lübnan’da Banka Baskınında Rehineler Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Bankalardan nakit çekme işlemlerine kısıtlama getirilen Lübnan’da silahlı bir kişi bir banka şubesine giderek çok sayıda kişiyi rehin aldı.

Lübnan’da yaşanan ekonomik kriz sonrası bankalardan nakit çekme işlemlerine kısıtlama getirilmişti. Son 3 yıldır devam eden kriz nedeniyle ülkenin üçte biri yoksullaştı.

Güvenlik yetkililerinin Reuters haber ajansına verdiği bilgiye göre, silahlı bir kişi başkent Beyrut’un Hamra semtinde Federal Bank isimli bankanın şubesine silahla girdi ve kendisine parasının verilmesini isteyerek içerideki kişileri rehin aldı.

Bu kişinin bankaya girmesinin ardından iki el silah sesi duyulduğu, bu esnada bankadan kaçmayı başaran kişiler de olduğu belirtiliyor.

Banka içerisinde “paramı verin” diye bağırdığı duyulan kişinin toplam kaç kişiyi rehin tuttuğu henüz bilinmiyor. Polis banka şubesinin etrafını kordon altına almış durumda.

VOA tarafından geçilen Lübnan’da Banka Baskınında Rehineler Var haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Lübnan’da Banka Baskınında Rehineler Var haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Lübnan’da Banka Baskınında Rehineler Var haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.