Lübeck AKM’de Bayrak Değişimi

Lübeck AKM’de Bayrak Değişimi

ABONE OL
00:25 - 01/12/2021 00:25
Lübeck AKM’de Bayrak Değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Lübeck şehrinde 30 yıldır Alevi kimliği, inancı ve kültürel değerlerinin yaşatılması doğrultusunda faaliyet yürüten Alevi Kültür Merkezinin 15’inci olağan genel kurulunda yapılan seçimde AKM’nin yönetim kurulu başkanlığına İbrahim Demirelöz seçildi.

Lübeck AKM Derneği`nin de aralarında bulunduğu Alevi dernek, kurum ve temsilcileriyle, Schleswig Holstein Eyaleti hükümeti arasında Kiel Şehri’nde 24 Kasım 2021 tarihinde „Hak Eşitliği Antlaşması “imzalanması sonrasında gerçeklesen derneğin genel kuruluna yoğun bir ilgi olduğu gözlendi.

İBRAHİM DEMİRELÖZ DÖNEMİ

28 Kasım’da yapılan seçimli genel kurulda, Erkan Erçin, Aylin Aslan ve Orhan Özgür’ün divan kuruluna başkanlığına seçilip başarıyla yönettiği toplantıya yoğun bir katılım oldu.

Yaşadığımız olumsuz pandemi koşullarına uygun koronavirüs kurallarına uyularak gerçekleşen toplantıda tekrar aday olmayarak bayrağı halefi İbrahim Demirelöz’e devreden eski başkan Zülfikar Akbal yeni seçilen Başkan’a ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

GENEL KURUL OLGUN, SEVİYELİ VE ÇOŞKULU BİR ORTAMDA GEÇTİ

Son derece olgun, seviyeli ve coşkulu bir ortamda geçen genel kurulda salt çoğunluğun sağlandığının tespitinden sonra eski yönetim kurulu çalışma ve mali raporu üyelerin görüşüne sundu.

Mali ve çalışma raporu üzerine yapılan görüşmelerin ardından eski yönetim aklanarak yeni yönetim kurulu organlarının seçimine geçildi.

KARŞILIKLI OLARAK ÖVGÜ VE SEVGİ MESAJLARI VERİLDİ

Seçimli 15 genel kurula tek başkan adayı olarak giren İbrahim Demirelöz ve ekibi üyelerin tam desteğini alarak yeni dönem Lübeck AKM yönetim kurulu başkanlığına   getirildi.

Eski başkan Zülfikar Akbal yeni başkanı ve yönetim kurulunu tebrik edip, başarılar diledi. Daha sonra söz alan yeni dernek başkanı İbrahim Demirelöz de kendisinin de başkan yardımcılığı yaptığı eski yönetim kuruluna, derneği başarıyla bugünlere taşımada gösterdikleri çaba ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Demirelöz ayrıca kendisini dernek başkanlığına seçen üyelere de şahsına ve ekibine duydukları güven ve desteklerinden dolayı da teşekkür etti

Karşılıklı olarak birbirlerini tebrik edip başarı dileklerinde bulunulmasının ardından, 15 genel kurul toplantısı başladığı güzellik, olgunluk ve coşkulu bir ortamda son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.