LİDERE SECDE ETMEK , ALLAH’A ŞİRK KOŞMAKTIR

ABONE OL
00:15 - 26/07/2022 00:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Ne olursa olsun , lidere bağlı kalmayın. 

Doğrularınıza ters düşünce eleştirmezseniz , bir çanak kemik için kuyruk sallayan köpekten farkınız kalmaz. 

Yanlışlarını eleştirmezseniz , liderinizin hata yapmasında sizin de payınız olur. 

Lider hata yapmaya devam ederse , ülkeniz zarar görür. 

Hükümet yada muhalefet diye ayrım yapmadan konuşuyorum. Gördüğünüz yanlışları , siyasi parti il ve ilçe temsilcilerine bildirin. Merkeze iletmezlerse , genel merkeze şikayet edeceğinizi söyleyin. 

Önce siyasi partinizi düzeltin , sonra sivil toplum kuruluşlarında görev alın. 

Kendi içinizdeki zararlı insanları temizlemeden , ülkeyi kurtaramazsınız. 

Doğruları desteklerken üyesi olduğunuz partiden uzaklaştırılabilirsiniz. 

Bu durumda yeni bir oluşum içinde olun. Fakat ilk başlarda yeni lidere şirin gözükerek değil , namuslu olduğunuzu hissettirerek ilerleyin. 

Orda da yer bulamazsanız , namuslu bir ekip aramaya devam edin. 

Siz toplumda dürüst olarak yaşayın , çevrenize dürüst insanları toplayın . Bir gün gelecek , aradığınız teşkilatı bulacaksınız.  

Yada eleştirileriniz siyasi partinizin doğru yolu bulmasını sağlayacak. Lideriniz daha dürüst olmak için çalışacak .  

İşte ülkeyi kurtarmanın tek yolunun , gerekirse doğrular için bazı şeyleri kaybetmek olduğunu anlayacaksınız. 

Üç kuruş için susan , lideri için yalan söyleyen bir insan olursanız bu işin sonu kötüye gider. 

Sizin yalanlarınızın bedelini , çocuklarınız ödeyecektir. 

Geçim derdi için bedenini satmak zorunda kalan kızlar , uyuşturucu satıp eve ekmek götürmeye çalışan erkekler sizin eseriniz olacak. 

Gençliğin hayallerini yıkıp ümitlerini bitiren bir nesil olarak anılmak istemiyorsanız , siyasi partileri eleştirmeye başlayın. 

Sorgulamadan destek vermek , akşam ayak sesi duyunca havlayan köpeklere yakışır. 

İnsan olun , namuslu olun ve adaletsizliklere sessiz kalmayın. 

Belki lideriniz sizin uyarılarınızı dikkate alıp , önce kendisini sonra teşkilatını düzeltecek. Belki ülkenizin daha iyi günleri görmesine yardımcı olacaksınız. 

Puta tapar gibi lidere teslim olursanız , Allaha şirk koşan ilk seçmen siz olabilirsiniz.  

Belki de sizi partiden ihraç edecekler ve namusunuzla yaşamaya çalışacaksınız ! 

Sizce hangisi daha onurlu ? 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (2)
    • Mert

      Ben dindar hacı bir müslüman olarak, yanlız Allah’a tapan, yanlız O’na kul olan, Ancak aramızda yaşayan benim gibi kendisini dindarım diye tanıtanlar, dinci yobazlar, şirkin dibine batmış Putperestler, sözüm onlara AKP seçmenine buradan iki çift laf etmek istedim. Bakınız görünüz, hizmette illa dindar veya dinci olmak gerekmiyor. Velevki bu kişi Ateist, deist, budist bile olsa, İş ehline verilir. Zira bu bir Allah’ın emridir (Nisa 58)
      Yıllardır şikayetinizi cevap vermeyen, sizleri duymayanlar, sizleri mal pazarında satar gibi satanlar, yapmaları gereken hizmeti yapmayanlar, sizin sevmedikleriniz, Onların sizlere ne kadar düşündüklerini, tıklayın ve seyredin. Önümüzdeki seçimde kimlere Oy vereceğinizi kararını şimdiden belirleyin. —-https://twitter.com/herkesicinCHP/status/1552927095533215746?cxt=HHwWhICxtea9jY0rAAAA—-

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Mert

      “DÜŞÜNSENİZE” BİR KERE DÜŞÜNÜN”!
      Mahkeme kadıya mülk değildir.
      Belli bir görev için kendisine yetki verilen kişinin, bulunduğu makamı kendi çıkarları için kullanamayacağını anlatan bir atasözümüzü hatırlayınız.
      ——https://www.youtube.com/watch?v=vfyX-DKjK6w——

      Hiç kimse, sadece halka hizmet için bulunduğu kamuya ait bir makam ya da mevkide ömrünün sonuna kadar kalamaz. Ayrıca o yeri kendi malı ve mülküymüş gibi de kullanamaz. Gün gelir, onu o yere getirenler onu oradan alır, yerine bir başkasını getirebilirler.

      Bu sebeple geçici de olsa devlete ait olan yerleri işgal edenler, o yerlerde yetkilerini yanlış yolda kullanmamalıdırlar. Bu sadece bireysel olarak değil, herkese karşı bir sorumluluk olduğundan vebali de büyüktür.

      O yüzden halkın refah ve mutluluğu için görevlendirilmiş ve bu amaç doğrultusunda halkın vergilerinden kendi geçimini sağlayan insanlar bulundukları makamların hakkını vermeli, üzerlerinde tüyü bitmemiş yetimin hakkı bulunduğunu unutmamalıdırlar.

      Cumhuriyet tarihinde ülkemizde hiç bu kadar (GSMH) sorumsuzca çarçur edilerek bilinçsiz bir şekilde israf edilmiş değildir. Harcanmış o kadar milyar dolarlar, yapılan bu kadar borçlar, nerelere harcanıldığını sır gibi saklı tutanlar, Sayıştay raporlarına bile yansımadığını, T.B.M.M. gibi bir yerin dahi bilmiyor olması, israf edilen bu kadar paraların açıklanmasından bile korkanlar, nereye ve nasıl harcadıklarını kamu malı gelirlerini nasıl akılsız bir şekilde talan edildiğini cumhuriyet tarihinde görülmüş değil.
      —–https://www.indyturk.com/node/535721/davuto%C4%9Flu-erdo%C4%9Fan-hesap-vermeye-haz%C4%B1r-olacak—–

      Böyle bir vahim duruma da halkın tarihte bu kadar duyarsız kaldığı da inanılır değil. Oysa, dünyada hiç bir insan, sözünde durmayan ve emaneti ihanet eden bir kimseye güven duymaz.
      “Bir kavim kendini bozmadıkça Allah onları bozmaz.”
      (Rad suresi 11)

      “Kemâ tekûnû yuvella aleyküm” (Siz nasıl olursanız yöneticileriniz de öyle olurlar).
      “A’malüküm ummalükum” (amalleriniz yönetcilerinizdir, onlar sizlerin eseridir)
      “Davranışları sebebiyle zalimlerin bir kısmını diğer kısmına yönetici yaparız.”
      (En’am suresi 129)

      Toplumdaki kötülüklerin, haksızlıkların ve yolsuzlukların sorumlusu olarak sadece yöneticileri ve aydınları görmek yanlıştır. Kötü gidişattan herkes sorumludur. Zira bunda genel olarak herkesin az ya da çok payı vardır. İyileşmenin ve düzelmenin şerefi de hem yönetenlere, hem de yönetilenlere aittir. Zira toplum yöneteni ve yönetileni ile bir bütündür.
      “… Allah’ım Sana güveniyoruz, seni en mükemmel şekilde övüyoruz, Sana şükrediyor, nankörlük etmiyoruz. Sana karşı günah işleyenleri terkediyor ve mevkilerinden alaşağı ediyoruz!”

      Yanıtla
      +0
      -0