Kuzey Bavyera Müsiad’dan kahvaltı

Kuzey Bavyera Müsiad’dan kahvaltı

ABONE OL
22:53 - 19/01/2020 22:53
Kuzey Bavyera Müsiad’dan kahvaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yeni yılın başlangıcında Kuzey Bavyera MÜSİAD derneği bir kahvaltı verdi. Dokur Catering ’deki kahvaltıda, T.C. Nürnberg başkonsolosu Serdar Deniz, Bavyera Milletvekili Arif Taşdelen, Belediye encümenleri Ayhan Yeşil ve Aynur Kır, Kuzey Bavyera DİTİP birliği başkanı Hasan Aslan ’ın yanı sıra davetliler hazır bulundular.

Alman Ekonomisine önemli katkılar sağlıyoruz

Dernek başkanı Emin Bayram açılış konuşmasında davetlileri selamladıktan sonra Almanya’daki Türk işadamlarının Alman ekonomisine ve istikrarına önemli faktör sağladığına değindi. Ardından derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Kudüs gezisi ile bir de, sunumda yapan Emin Bayram, önceki gezilerden anılarını anlattı.

Seçme ve seçilme hakkından faydalanın

T.C. Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz’de söz alarak iş adamlarımızın burada önemli görevler aldığına önemli vurgu yaparak, Türkiye-Almanya ilişkilerinin pekiştirilmesinde ve buradaki gençlerimizi ve insanlarımızı desteklemekte derneklerimize ve işadamlarımıza büyük görevler düşüyor dedi.

Aynı zamanda politikada görev alan encümen adaylarına çalışmalarında başarılar dileyerek, dernek yöneticilerini ve işadamlarını aday olan politikacılarımızı destek vermelerini, seçmenleri seçime yönlendirmelerini, Alman vatandaşı olan vatandaşlarımızın seçme ve seçilme hakkından yararlanmalarını sözlerine ekledi.

Dokur Catering’den zengin kahvaltı

Konuşmaların ardından kahvaltı büfesi açıldı ve Dokur Catering sahibi Haluk Dokur’un leziz kahvaltısı eşliğinde üyeler sohbetlerine devam ettiler.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.