Küba'nın yanaşmasına izin verdiği geminin yolcuları İngiltere'ye döndü

Küba'nın yanaşmasına izin verdiği geminin yolcuları İngiltere'ye döndü

ABONE OL
09:21 - 19/03/2020 09:21
Küba'nın yanaşmasına izin verdiği geminin yolcuları İngiltere'ye döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Küba’nın limana yanaşmasına izin verdiği, beş KOVİD-19 hastası bulunan İngiliz gemisinin yolcuları, uçakla ülkelerine dönüş yaptı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan beş yolcu barındıran ve birçok ülke tarafından geri çevrildikten sonra Küba’nın yanaşmasına izin verdiği MS Braemar adlı İngiliz yolcu gemisinin yolcuları, uçakla İngiltere’ye döndü.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodriguez, dönüş yolculuğunun planlandığı gibi gerçekleştiğini ve gerekli tüm sağlık ve güvenlik önlemlerinin alındığını gözlemlediklerini kaydetti.

Rodriguez, paylaşımını “Küba, yolcu ve mürettebata en içten dileklerini sunuyor. KOVİD-19’a karşı hep birlikte” diyerek sonlandırdı.

Return of MS Braemar cruise ship passengers to the UK has concluded. The operation was carried out as planned and all relevant sanitary and safety measures were observed. Best wishes from #Cuba to passengers and crew. Together against #COVID19. | #CubaSalva pic.twitter.com/1pyuyVRItx

— Bruno Rodríguez P (@BrunoRguezP) March 19, 2020

 


soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.