KT Bank Müdürü Ayhan Cengizer için mevlid okundu

KT Bank Müdürü Ayhan Cengizer için mevlid okundu

ABONE OL
21:24 - 17/09/2020 21:24
KT Bank Müdürü Ayhan Cengizer için mevlid okundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye‘de geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden KT Bank Köln Şube Müdürü Ayhan Cengizer için Köln DİTİB Merkez Camii’nde mevlid okutuldu.

Almanya’dan yıllık iznini geçirmek için memleketi Nevşehir’e giden ve geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden KT Bank Şube Müdürü Ayhan Cengizer için mevlid okutuldu.

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Merkez Camii’nde düzenlenen mevlid programına DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen ve DİTİB Yönetim Kurulu Üyeleri, KT Bank Genel Müdürü Ahmet Kudsi Arslan, Personel Müdürü Saim Kiose ve KT Bank çalışanları, KT Bank müşterileri ile cami cemaati katıldı.

Köln DİTİB Merkez Camii din görevlileri Naci Şengün, Mustafa Kader ve Mahir Örgüz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, mevlid-i şerif okunmasıyla devam etti. Mevlid-i şerifin okunmasının ardından camiden çıkan cemaate KT Bank tarafından ikramlar yapıldı.

Mevlid programında konuşma yapan DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen, Merhum Ayhan Cengizer’in devamlı yüzü gülen, kıymetli bir dost olduğunu ve hastalığını duymadan vefatını duymuş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Türkmen, „Merhum Ayhan beye Allah’tan rahmet diliyor, başta muhterem eşine, evladına ve KT Bank ailesine başsağlığı ve sabrı cemil niyaz ediyorum” dedi.

Mevlid programı sonrası konuşan KT Bank Genel Müdürü Ahmet Kudsi Arslan; “KT Bank ailesi çok değerli üyesi KT Bank Şube Müdürü Ayhan Cengizer‘i genç yaşta aramızdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşamaktayız. Ayhan kardeşimizin çalıştığı dönemde bankamızın her yerinde yapılan hizmetlerde katkısı oldu. KT Bank olarak yasımızı tuttuğumuz kadar çalışmalarımıza da devam ediyoruz.  Birlikte çalışma imkanı bulduğum mesai arkadaşımız, bir kardeşimiz olan Ayhan Cengizer‘e Allah’tan rahmet diliyorum. KT Bank ailesi ve mesai arkadaşları olarak bizler hakkımızı helal ediyor ve kederli Cengizer ailesine başsağlığı diliyoruz ” diye konuştu.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.