Koppert, Ulusal Kalite Hareketi (UKH)’ne katıldı

Koppert, Ulusal Kalite Hareketi (UKH)’ne katıldı

ABONE OL
19:49 - 09/08/2019 19:49
Koppert, Ulusal Kalite Hareketi (UKH)’ne katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren Koppert Türkiye İcra Kurulu Başkanı Ali Eroğlu yaptığı açıklamada, ‘ Mükemmellik’ kültürünü arttırmak amacıyla KalDer tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi (UKH)’ne katıldıklarını bildirdi.

Tarım sektörünün yenilikçi ve itici gücü Koppert Türkiye’nin, çevre, insan sağlığı ve doğanın korunmasına yönelik sunduğu hizmetlerde en üst standartları hedef almaya devam ettiğini belirten Eroğlu, şunları kaydetti.

”Şirketimiz, bu amaçla üyesi olduğu Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi (UKH) programına da dahil oldu. Programa katılıma ilişkin İyi Niyet Bildirgesini 30 Temmuz tarihinde düzenlenen törenle imzalandık. Koyduğu yüksek standartlarla Avrupa’nın en saygın kalite değerlendirme kuruluşu Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM)’in Türkiye’deki temsilcisi olan KalDer’in UKH programıyla Koppert Türkiye, planlama ve stratejiden, üretim ve hizmetin tüketiciye ulaştırılmasına kadar tüm süreçte üstün kalite standartlarıyla sektöründe öncülüğünü koruyacak.”

İmzalanan bildirinin başlangıç olduğunun altını çizerek, değişen ihtiyaçlarıyla günümüz dünyasının dinamik ortamında konulmuş en üst standartlara sürekli entegre olabilmenin, yani başarıyı sürdürmenin bir gereklilik olduğunu vurgulayan Ali Eroğlu ”Bu kapsamda Koppert var olduğu sürece mükemmellik yolculuğuna devam edecektir. Bu yolculukta Koppert Türkiye’ye mihmandarlık ettiği için KalDer’e ve Mehmet Çoban’a teşekkür ediyoruz” dedi.

KalDer Türkiye Mükemmellik Ödülleri Sekreteri Çoban da, ülkenin refah düzeyine ulaşması açısından kalite konusunda adımların atılmasının önemini vurguladı. Çoban, şunları kaydetti.

”Paydaşlarının beklentilerini bilen ve karşılayan kuruluşlar, rehberliğini yaptığımız Mükemmellik Modeli ile üstün düzeyde performans göstererek, kurumsallaşmakta ve başarılarını sürdürülebilir kılmaktadır. Koppert Türkiye’nin, modeli sürekli gelişim aracı olarak kullanması ve sürdürülebilir mükemmellik ikliminin oluşturulmasını içtenlikle destekleyeceğiz.”

ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.