Köln Fenerbahçe Derneği Paskalya kampı başarıyla gerçekleştirildi

Köln Fenerbahçe Derneği Paskalya kampı başarıyla gerçekleştirildi

ABONE OL
16:22 - 18/04/2022 16:22
Köln Fenerbahçe Derneği Paskalya kampı başarıyla gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Futbolda geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için kolları sıvayan Köln Fenerbahçe Derneği Futbol Okulu gerçekleştirmiş olduğu iki günlük Paskalya kampını başarıyla tamamlayarak katılımcılara belgelerini takdim etti. İki ayrı futbol tesislerinde gerçekleştirilen kamp sonucunda katılan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik olarak futbol takımı idari menajeri Hakan Maden, antrenörlerimizden Ebazer Erdaş, Selahattin Dikbasan, Musa Dönmez, Remzi Azet, Oğuz Aytuna, Mert Gürlek tarafından belgeleri verildi.

Çocuklara futbolu sevdirmek istiyoruz

 Ailelerinde katılarak mutlu oldukları törende bir konuşma yapan idari menajer Hakan Maden şunları söyledi; ‘’ Bu sene ki kampımız iki ayrı futbol tesislerinde gerçekleştirilmiş olup Germenia Mülheim tesislerinde minik takımlara yönelik olarak dört günlük kampımızda sabah antrenmanlarında top tekniği öğleden sonra da sabah antrenmanında öğrenmiş oldukları teknikleri takım antrenmanlarıyla geliştirmeye çalışıyorlar. Profesyonel olarak gerçekleştirdiğimiz antrenmanlarımız oyun tarzında yapılır ve çocuklarımıza futbolu sevdirmeyi ilke edinmiş durumdayız. İkinci gerçekleştirdiğimiz kampımız Pesch futbol takımının tesislerinde 2007-2008 yaş gruplarına yönelik olarak profesyonel antrenörlerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu antrenmanlarımız biraz daha farklı metotlarla yapılır ve yaş guruplarına yönelik antrenmanları yapmaya çalışırız. Her eğitimimizde çocuklarımızın öğrendikleriyle çok önemli gelişme kat ettiklerini sevinerek görmekteyiz. Bugün de çocuklarımızın karnelerini verdik ve kendilerinin de seviyelerini, eksiklerini görmelerini istedik. Çünkü temel ilkemiz olarak alt yapıdaki eğitimleri doğru olarak gerçekleştirip önlerindeki uzun yolda ve profesyonel hayatlarında sıkıntı çekmelerini engellemeye çalışmaktayız.


Pazartesi günü başlayan yoğun tempo, salı, çarşamba günleri yüklemeler bugün ise tempo biraz düşürülerek devam etti. Gördüğünüz gibi Köln Fenerbahçe futbol okulu
sadece Fenerbahçelilere yönelik değil hangi takımı severse sevsin bizim açımızdan önemli olan çocuklarımızın, gençlerimizin futbola olan tutkusu ve severek antrenmanlara
gelmesi önemlidir. Çocuklarına futbolu sevdirmek isteyen aileleri her zaman kamplarımıza bekleriz gelip buradaki sıcak ortamı, çocuklarımız arasında ki dostluğu görsünler bizlerden gerekli bilgileri alarak çocuklarını doğru futbol okullarına yönlendirsinler. İsteyen aileler internet sayfamızdan mail atarak bizimle kontağa geçebilirler. Cumartesi, Pazar her hafta grup antrenmanlarımız devam etmektedir, hafta içi ise bireysel performans antrenmanlarımız yapılmaktadır. Bizim çalışmalarımız sadece buraya yönelik değil aynı zamanda okulumuzun çalışmalarına katılan çocuklarımızı Türkiye’ye götürüp başta Fenerbahçe ve diğer takımlarımızın alt yapılarını, oradaki ortamı görmelerini sağlamaya çalışmaktayız herkesi okulumuza bekleriz.

 Aileler gelip okulumuzu, çalışmalarımızı görsünler

Köln Fenerbahçe Derneği yönetim kurulu üyesi Asbaşkan Ufuk Demirli de: Hakan arkadaşımız okulumuzla, çalışmalarla ilgili tüm ayrıntıları geniş olarak anlattı. Ben ise çocuğu futbola tutkun olan ve Köln ve çevresinde oturan ailelere tavsiyem gelip bir kez
okulumuzu ve çalışmalarımızı görsünler, ziyaret etsinler, gerekli bilgileri alsınlar. Köln Fenerbahçe derneği yönetim kurulu adına da gururluyum çünkü 2017 yılında başlatılan okulumuzdaki çalışmaların aradan geçen beş sene zarfında başarıyla devam ettiğini görmek hepimizi mutlu etmektedir. Bu sene ise ren nehrinin her iki yakasında gerçekleştirilen kampta hocalarımızın muhteşem katkılarıyla yapıldı. İngstram  hesabımızdan Köln Fenerbahçe Futbol Okulunu (fan page – Anasayfa / Home (fenerbahce.de)takip etsinler bugün de canlı yayın yaparak kampımızla ilgili geniş bilgilendirmeleri, oyuncularımızla röportajları gerçekleştirdik. Ağaç yaşken eğilirmiş ilkesini pratikte görüyoruz çocuklarımız çok şeyler öğreniyorlar. Profesyonel çalışmayı ilke edinmiş ve beş sene zaman zarfında çok kat etmiş olan futbol okulumuzu ailelerin gelip yerinde görmelerini tavsiye ediyorum.
Kampın sonunda yapılan törende Köln Fenerbahçe Derneği yönetim kurulu üyesi Nedim Demirci, Ufuk Demirli ve Metin Kaçmaz’ da hazır bulundular.

ha-ber.com/Mehmet Tanlı/Köln

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.