Klopp'un Barcelona'ya gideceği iddiası

Klopp'un Barcelona'ya gideceği iddiası

ABONE OL
14:10 - 19/04/2014 14:10
Klopp'un Barcelona'ya gideceği iddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Klopp’un Barcelona’ya gideceği iddiası

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund’un teknik direktörü Jürgen Klopp, Barcelona’ya gideceğine ilişkin söylentilere cevap verdi.

Klopp, taraftarlar için hazırlanan videoların yer aldığı internet sayfası “BVB Total’e” yaptığı ve kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Barcelona’ya gideceği söylentilerinden dolayı kimsenin endişe etmesinin gerekmediğini ifade etti.

Borussia Dortmund ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunduğuna işaret eden Klopp, şimdiye kadar yaptığı anlaşmalara uyduğunu vurguladı.

Klopp, ayrıca “Biz bu kulübe ve burada yapılan şeylerin işleyiş tarzına biraz aşığız” ifadesinin geçerliliğini sürdürdüğünü kaydetti.

Borussia Dortmund’un üst yöneticisi Hans-Joachim Watzke de “Welt am Sonntag” gazetesine verdiği demeçte, Klopp’un Borussia Dortmund’daki sözleşmesine uyacağına inandığını belirtti.

Klopp’un İspanya’nın güçlü ekiplerinden Barcelona’da teknik direktör olabileceği söylentileri çıkmış, İspanya’nın Marca gazetesi tarafından yapılan ankette, okuyucuların yüzde 31,3’ü Klopp’u Barcelona takımının başında görmek istediğini belirtmişti.

ha-ber.com

 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.