Kızı PKK tarafından kaçırılan anne eylemini sürdürüyor

Kızı PKK tarafından kaçırılan anne eylemini sürdürüyor

ABONE OL
12:41 - 17/02/2021 12:41
Kızı PKK tarafından kaçırılan anne eylemini sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Nilüfer T’nin annesi Maide T, kızına kavuşmak için yaptığı eylemine devam ediyor.

Başbakanlık önünde eylemini sürdüren anne Maide T, kızından hala haber alamadığını belirterek Alman yetkililerin ilgisizliğinden şikayet etti.

Maide T, bugünkü eyleminde Irak’ta 13 Türk vatandaşının şehit edilmesiyle ilgili konuşmak istediğini kaydederek terör örgütü PKK’nın kirli yüzünü Gara’da da gösterdiğini söyledi.

Maide T, şehit haberlerini duyduğunda çok ağladığını belirterek “Gara’da şehit düşen aileleri en iyi ben anlarım. Bu acıyı tarif edemeyeceğim. Evladını kaybetmek kadar kötü bir şey yok. Başları sağ olsun. Allah başka acı keder vermesin.” dedi.

PKK’nın yaptığı eylemlere daha fazla sessiz kalınmamasını isteyen Maide T, “PKK olsun diğer terör örgütleri olsun hiçbirine kesinlikle taviz verilmemesi lazım. Lanet terörden ve lanet PKK’dan kurtulmanın tek yolu birlik ve beraberlikle hareket etmektir.” ifadesini kullandı.

Almanya’da 12 Kasım 2019’da “okula gidiyorum” diyerek evden ayrılan kızından haber alamayan Maide T, daha önce bölücü terör örgütü PKK’ya yakınlığıyla bilinen “Navende Kurdistaniyen li Berlin” derneğinin önünde, kent merkezindeki Brandenburg Kapısı’nda, Federal Meclis ve Başbakanlığın önünde eylem yaparak kızının kurtarılmasını istemişti.

Maide T, Şubat 2020’den bu yana terör örgütü PKK’ya karşı eylem yapıyor.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.