Kişisel Gelişim Seminerlerine ilgi arttı

Kişisel Gelişim Seminerlerine ilgi arttı

ABONE OL
02:39 - 09/08/2019 02:39
Kişisel Gelişim Seminerlerine ilgi arttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Profesyonel Koç, yazar Kişisel Gelişim Seminerlerine, 2018 yılının başından beri gayret göstererek hem sunumunu hem de organizasyonunu yaptığı kişisel gelişim seminerlerinin sezon finalini yaptı.

16 Haziran 2019, Pazar günü gerçekleşen seminere, aynı gün babalar günü olmasına rağmen katılım yoğun oldu.

Seminerde „Korkularımız ve korku alışkanlıkları Gremlinler „ konusunu işleyen Çolaker, „ Teknolojik ve bilimsel gelişmelere paralel olarak korkularımız da gelişti, şekil değiştirdi.

Bu korkular, ilkel insanın korkularına kıyasla dışsal unsurlardan çok, içsel bir yapıya dönüştü. Ne yazık ki artık toplumda kabul görmemek, konuşurken hata yapmak, beğenilmemek, başarısız olmak gibi durumları modern insan ciddi bir varoluş sorunu olarak algılamaktadır.

Artık yırtıcılardan tarafından öldürülmekten, gece karşımıza çıkacak şeylerden korkmak yerine, değişimden, belirsizlikten korkuyoruz. “dedi.

Kokularımızın bize iletmek istediği mesajlar olduğunu, bu mesajlara kulak vererek, aslında o korkunun bize ne söylemek istediğine odaklanmanın bizi çözüme götüreceğini ve korkulardan kaçmak yerine yüzleşmenin daha huzurlu sağlıklı kaliteli bir yaşamı inşaa edeceğini belirtti. Katılımcılara uygulamalarını istediği çok önemli birkaç yöntem önerdi.

Yaz sezonundan sonra Tiyatrom Berlin ve TDU e.V da gerçekleşecek seminer tarihlerini şimdiden not etmenizi tavsiye ederiz.

ha-ber.com

Fotoğraflar: Şükrü Tokay

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.