Kılıçdaroğlu’ndan ‘Barış Pınarı Harekatı’ açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Barış Pınarı Harekatı’ açıklaması

ABONE OL
01:34 - 10/10/2019 01:34
Kılıçdaroğlu’ndan ‘Barış Pınarı Harekatı’ açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı’nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için.” açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin, “Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı’nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Barış Pınarı Harekatı’nın başlaması dolayısıyla Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan Barış Pınarı Harekatı’nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için. Allah evlatlarımızı korusun, Allah evlatlarımızı muzaffer eylesin.” değerledirmesinde bulundu.

“Ordumuzun başarı elde etmesi hepimizin ortak arzusu”

Kılıçdaroğlu, İstanbul Havalimanında gazetecilere açıklamada ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini arayıp harekata ilişkin bilgi verdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Elbette hiç kimsenin burnunun kanamasını istemeyiz. Ordumuzun başarı elde etmesi hepimizin ortak arzusudur. Ama süratle Türkiye yönetiminin, Şam yönetimi ile görüşmesi lazım Suriye’nin terörden arındırılması için. Bu ilişki kurulduğu taktirde, Suriye ile Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesi, Suriye’nin terörden arındırılması açısından çok önemli.”

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.