Kılıçdaroğlu, Berlin, Frankfurt ve Münih’e gidecek

Kılıçdaroğlu, Berlin, Frankfurt ve Münih’e gidecek

ABONE OL
22:26 - 06/11/2022 22:26
Kılıçdaroğlu, Berlin, Frankfurt ve Münih’e gidecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Londra’daki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 23-26 Kasım’da Almanya’da yatırımcılar ve bilim dünyası temsilcileriyle bir araya gelmesi planlanıyor.

Kılıçdaroğlu, kasım ve aralık aylarında 10’a yakın ili ziyaret ederek sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle görüşmeler yapacak.

İngiltere’nin başkenti Londra’daki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 23-26 Kasım tarihlerinde de Almanya’ya bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

9-13 Ekim tarihleri arasında ABD’ye giden Kılıçdaroğlu, yurt dışı seyahatlerini İngiltere ile sürdürüyor.

Londra’da yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, buradaki programını hafta sonu tamamlayacak.

Önümüzdeki hafta içi kurmaylarıyla haftalık toplantılarını yapacak Kılıçdaroğlu, 11 Kasım Cuma günü Bursa’ya gidecek. 12 Kasım Cumartesi günü İnegöl’de çeşitli etkinliklere katılması beklenen Kılıçdaroğlu, 16 Kasım’da Gaziantep, 17 Kasım’da ise Kilis’te çeşitli temaslar gerçekleştirecek.

Almanya’da 3 şehre gidecek

Kılıçdaroğlu, yurt dışı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini ise 23-26 Kasım tarihlerinde Almanya’ya yapacak.

Kılıçdaroğlu’nun Londra’da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde Berlin, Frankfurt ve Münih’e gitmesi bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yılın son ayında da yoğun il ziyaretlerinde bulunacak. Zaman zaman Ankara’da çeşitli etkinliklere katılması beklenen Kılıçdaroğlu, aralık ayında sırasıyla Burdur, Antalya, Trabzon, Şanlıurfa, Hatay ve Kayseri’ye gidecek.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.