Kıbrıs’a tekerlekli sandalye yardımı

Kıbrıs’a tekerlekli sandalye yardımı

ABONE OL
22:56 - 03/04/2021 22:56
Kıbrıs’a tekerlekli sandalye yardımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg İyi Toplum Gönüllüleri Derneği     ve Kuzey Kıbrıs Dostları Derneği’nden örnek iş birliği. 20 adet tekerlekli sandalye, Kuzey Kıbrıs Dostları derneğine teslim edildi

Nürnberg İyi Toplum Gönüllüleri Derneği Bayreuth Bölge Temsilcisi Taner Koç’un girişimleri ile Bavyera Eyaleti Bölge Başkanı Hulusi Koçak ve Kuzey Kıbrıs Dostları Derneği Başkanı Doç. Turgay Hilmi anlamlı bir iş birliği için bir araya geldiler.

20 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE

Bavyera’nın Bayreuth kentinde Corona önlemleri çerçevesinde açık havada yapılan törende Nürnberg İyi Toplum Gönüllüleri Derneği’nin girişimleri ile temin edilmiş olan ve engellilerin kullanımı için uygun olan 20 adet, muhtelif tekerlekli sandalye ve araç gereçler, dernek başkanı Hulusi Koçak tarafından Kuzey Kıbrıs Dostları Derneği Başkanı Doç. Turgay Hilmi’ye takdim edildi.

İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDECEK

İyi Toplum Gönüllüleri Derneği Bavyera Eyaleti Bölge Başkanı Hulusi Koçak, Kuzey Kıbrıs’taki engelli insanlara Başkan Turgay Hilmi ile iş birliği içinde katkı yapabilmekten mutlu olduğunu ve bu anlamlı görevin yakın gelecekte de devam edeceğini belirtti.

İŞ İNSANI HASAN KEMAL GÖTÜRECEK

Aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Bavyera Fahri Temsilcisi olan Doç. Turgay Hilmi, teslim edilen tekerlekli sandalyelerin Kuzey Kıbrıs Dostları Derneği aracılığı ile Günay Kibrit başkanlığındaki ve KKTC’de faaliyet göstermekte olan Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne iletileceğini ifade etti. Ulaşım ise Kuzey Kıbrıs

Dostları Derneği’nin Londra’da yaşayan üyesi, işadamı Hasan Kemal tarafından karşılanacağı belirtildi.

ŞİMDİYE KADAR 1800 ADET SANDALYE GÖNDERİLDİ

Başkan Hilmi, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin 1996’daki kuruluşu itibarı ile yakın iş birliği içerisinde olduklarını ve bugüne kadar 1800 kadar tekerlekli sandalye yanında, KKTC hastanelerine, sel mağdurlarına, huzur evlerine ve muhtelif sosyal kuruluşlara Almanya’dan katkılar sağladığını sözlerine ekledi.

TURGAY HİLMİ TEŞEKKÜR ETTİ

KKTC Fahri Temsilcisi Doç. Turgay Hilmi, anlamlı iş birliğinden dolayı duymuş olduğu mutluluğu dile getirerek İyi Toplum Gönüllüleri Derneği Bavyera Eyaleti Bölge Başkanı Hulusi Koçak’a, Bayreuth Bölge Temsilcisi Taner Koç’a ve hazır bulunan dernek üyelerine, Kuzey Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler derneği adına teşekkür etti.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.