KGK ‘Ermeni mezalimini’ yabancı medyaya yerinde gösterdi

KGK ‘Ermeni mezalimini’ yabancı medyaya yerinde gösterdi

ABONE OL
18:35 - 12/12/2020 18:35
KGK ‘Ermeni mezalimini’ yabancı medyaya yerinde gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

KGK organizasyonuyla Azerbaycan’da bulunan yabancı medya mensupları, Ermeni işgalinden kurtarılan Karabağ’a girdiler

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK), yabancı medya mensuplarını Azerbaycan’a götürerek Ermenistan’ın yaptığı yıkımı ve mezalimi yerinde gösterdi.

KGK organizasyonuyla Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye dün akşam ulaşan yabancı medya mensuplarına KGK Genel Başkan Yardımcısı Kahraman Halisçelik ile aynı zamanda KGK Dış Medya Meclisi Başkanı da olan Bakü Parlamento Jurnalistleri Birliği Başkanı Elşad Eyvazlı eşlik ettiler.

FUZULİ’DEN İLK FOTOĞRAFLAR

Yabancı medya mensupları bugün Ermeni işgalinden kurtarılan Karabağ’a girdiler ve Fuzuli’den ilk fotoğraflar geldi. Yabancı gazeteciler, Fuzuli kent merkezi ile Fuzuli bölgesinde Ermenistan’ın yaptığı yıkımı ve mezalimi yerinde görüntülediler.

Yabancı gazeteciler ve KGK heyeti, yarın da Azerbaycan’da Ermeni mezalimine tanık olmaya devam edecekler.

GENEL BAŞKAN DİM KATILAMADI

Yabancı gazetecilere Azerbaycan’da eşlik etmeyi planlarken yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, bu yüzden Azerbaycan’a gidemedi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayan Dim “Sizlerle Can Azerbaycan’da olamadığım için üzgünüm. Eminim ki, KGK Genel Başkan Yardımcımız, sevgili kardeşim Kahraman Halisçelik yokluğumu hissettirmeyecektir. Ayrıca KGK Dış Medya Meclis Başkanımız Elşad Eyvazlı kardeşime çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim” dedi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.