KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIN

ABONE OL
14:08 - 30/08/2022 14:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIN; KENDİ GÜCÜNÜZÜ VE BAŞARINIZI  KUTLAYIN

Yaşarken başarı elde etmek hepimizin en güzel  arzusudur.

Bu  durum bizlerin kendimizle gurur duyarak ruh sağlığımızı kendi benliğimizi ve  saygınlığımızı arttırmak bakımından çok önemlidir.

Başarının küçüğü büyüğü  olmaz. Gurur duymak bir bakıma insanın kendini önemsemesi demek,Ben başarabiliyorum diyerek sevinebilmek, sevincini ortaya çıkarmak demek.

Bu yüzden kendimizi gurur verici şeyler yapmaya müsade ederek umudumuzu  ve Yaşamak  isteğimizi çoğaltabiliriz.

Başarılarımızı bize Sevinç ve gururu getirir. Fakat bunlar ikiside genelde pozitif anlam taşımakla beraber ayrı şeyler ifade etmektedir.

Her ne yaşarsak yaşayalım. Her zaman hayattaki  yaşadığımız zorluklarla, mücadelelerimizle gurur duyalım. Çünkü her türlü şartlarda kendi kalbimizi tamir etmeyi ve onarmayı başarmışız.

Yeri geldi ihanete uğradık, dayak yedik, dolandırıldık, sevgisiz yaşadık, mutsuz olduk, sırtımızı sıvazlayacak,  bizleri takdir edecek bir el aradık. Yalnış insanlar tanıdık, tecavüze uğradık, konfor alanımıza çıkamadık.

Tüm bu olumsuzlukları yaşamamıza rağmen ayağa kalktık, hareket ettik durmadık mücadele ettik ve sonunda hayat mücadelesinde  kazanan taraf biz olduk.

Bunlarda bizim hayatımızın dönüm noktası ve başarılarımız oldu.Kendini bulmak, iyi bir insan olarak yaşamak, duygularımızın esiri olmamak,  düşüncelerimize sahip olmak ve kontrol etmek  gibi bir çok nedenler bizlerin hayatta, kendimizle gurur duymamızı ve Kendimizi  kutlamamızı sağlayacak en güzel sepeplerdir.

Bu yüzden kendimizi kutlamalıyız ve kendimizle her zaman iyilik yaparak  gurur duymalıyız.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.