*** Kenan Şahin’e övgü

*** Kenan Şahin’e övgü

ABONE OL
20:41 - 01/09/2009 20:41
*** Kenan Şahin’e övgü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Kenan Şahin’e övgü

Alman İkinci Ligi takımlarından Union Berlin’in teknik direktörü Uwe Neuhaus, son karşılaşmalarda iyi performans gösteren Kenan Şahin’i övdü

Neuhaus, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Ausburg’a karşı oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkarak takımının golünü atan Kenan’ın mücadele istediği ve koşma hevesiyle takıma yardımcı olduğunu belirtti.

Neuhaus, ”Kenan, sonradan maça girdiği ilk 3 lig maçında her zaman iyi oynadı. Bayern Münih ile oynanan dostluk maçında iyi oyunu ve attığı gol, Augsburg’a karşı ilk 11’de oynamasında önemli bir rol oynadı” dedi.

Kenan da çok iyi antrenman yaptığını, iyi oynadığını, teknik direktörün kendisine verdiği güveni boşa çıkarmadığını kaydetti.

B.Z gazetesinde yer alan haberde de Kenan’ın 4 yıl önce Dresden yakınlarında kaza yaptığı ve ölümden döndüğü hatırlatıldı.

Kazadan sonra başka bir insan olduğunu belirten Kenan, hayattaki şeylere daha fazla değer verdiğini, saha dışında çok daha sakin olduğunu anlattı.

Berliner Kurier gazetesi de Kenan’ın ligde 2, Bayern Münih ile yapılan dostluk maçında da 1 gol attığını belirtilerek, Kenan’ın artık ilk 11’de oynamak istediği ifade edildi.

Neuhaus, bu gazeteye yaptığı açıklamada, Kenan’ın iyi oynadığını ve takıma yardım ettiğini belirterek, ”Oynadığı her maçta gol atarsa her maçta oynasın” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Union Berlin’de oynayan ve sakatlığı süren Hüzeyfe Doğan’ın ameliyat olmayacağı, ancak antrenmanlara ne zaman başlayacağının kesinleşmediği ifade edildi.

(A.A) Erbil BAŞAY 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.