*** Kavga ettiği komşusunun evini kundakladı

*** Kavga ettiği komşusunun evini kundakladı

ABONE OL
16:16 - 02/03/2009 16:16
*** Kavga ettiği komşusunun evini kundakladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 


 

Kavga ettiği komşusunun evini kundakladı 

Almanya’nın başkenti Berlin’de, kavga ettiği komşusunun evini kundaklamakla suçlanan Selami B. (72) adlı emekli Türk yakalandı

Berlin polisi, görgü tanıklarının verdiği ifadeye göre, Selami B’nin önce hakaret ve küfürler ederek çok katlı binada olay çıkardığını, daha sonra da komşusu Ralf B’nin (52) evinin kapısını kırarak evin içine yanıcı madde attığını bildirdi.

Polisin olay yerine geldiği sırada binanın bir kısmının yanmakta olduğu, Ralf B’nin, itfaiyenin binanın dışında kurduğu şişme yastığın üzerine 3. kattan atlayarak kurtulduğu, kendisinin ve diğer bazı ev sakinlerinin dumandan zehirlenerek hastanede tedavi gördükleri ifade edildi.

Bir polisin de dumandan hafif şekilde zehirlendiği, olay sırasında binanın çatısına çıkan Selami B’nin polis helikopteri tarafından fark edilerek özel polis timi SEK tarafından çatıda yakalandığı kaydedildi.

Olayın nedeninin henüz bilinmediğini belirten polis, Selami B. hakkında cinayete teşebbüs ve kundaklama suçlarından soruşturma başlatılacağını bildirdi.

ha-ber.com (A.A) Evren AYDEMİR 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.