KADIN OLMAK DÜNYANIN EN GÜZEL HAZİNESİDİR

ABONE OL
01:42 - 08/03/2022 01:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Biz kadınların Dünya`ya geliş nedenlerinin en güzel yanı kadın olmaktır.

Kadın demek, anne demek, aşk demek, arkadaş, dost demek, eş demek, sevgi, şefkat, bolluk bereket, namus, demek, söz demek, her şey demek, dünya demektir.

Tarif edilemez marifet hüner başarı demek, yumuşatma, çoğaltma, sabır, büyütme demek, kadın demek, yaşam demek, yaşamı iliklerine kadar hissetmek demek.

Bazı kadınlar yeri geldi aile içinde veya toplum içinde yıllarca suiistimal edilerek birçok acılara maruz kalarak yetiştirilmiştir.

Kimisi çocuk yaşta zorla evlendirilip çocuk sahibi olmuş, Hayatın tüm zorluklarıyla mücadele etmişlerdir.

Bu nedenle acı çekmiş ve ezilmiş anneler kız çocuklarını yetiştirirken kendi hayatlarını örnek alarak ve onları daha güzel bir şekilde yetiştirebilmek için çok mücadeleler vermiştir.

Kızım ben okumadım sen oku, kendini geliştir, öğren, çalış, Yeter ki benim çektiğim acıları sen çekme, kocanın eline bakma, kendi paranı kazan, kendi hayatını, kendi düzenini kur diyerek kız evlatlarına hiçbir eziyet çektirmeden kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamaları için mücadeleler vermişlerdir.

Doğum dan ölüme kadar annelik, kadınlık, arkadaşlık, dostluk vasıflarıyla yanımızda olan tüm kadınlarımızın hakkı ödenemez.

Bu yüzden sadece kadınlarımızı, kadınlar gününde değil, hayatımıza anlam katarak yaşantımıza fark yarattıkları için her gün başımıza taç edelim.

Kadınlar dünyamızın mimarlarıdır.

Gelişmemiz değişmemiş ve güçlenmemiz için.

Hiçbir şey sizi gücünüzden ve kadınlık tan alı koymasın. Kadın olmak başlı başına bir güçtür. Geleceğimizin teminatıdır.

8 Mart Dünya kadınlar günü tüm   Dünya kadınlarına sağlık, mutluluk, huzur getirsin.

Kadınlar günü kutlu olsun. Sevgilerimle…

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.