*** Kadın dergisi ”Brigitte”ye konu oldu

*** Kadın dergisi ”Brigitte”ye konu oldu

ABONE OL
16:16 - 01/03/2009 16:16
*** Kadın dergisi ”Brigitte”ye konu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Kadın dergisi ”Brigitte”ye konu oldu

Almanya’nın önde gelen kadın dergilerinden ”Brigitte”, ”Alman Obama’sı aranıyor” başlığıyla verdiği haberde, Alman Sosyal Demokrat Partili (SPD) Hamburg eyalet meclisi üyesi Bülent Çiftlik’i (36), ünlü Fransız oyuncu Jean-Paul Belmondo’nun ”yakın bir akrabasına” benzetti

Çiftlik’in fotoğraflarıyla tanıtıldığı haberde, ”Almanya’da ABD Başkanı Barack Obama gibi iyi görünen bir başkana sahip olmadığımız için kıskançlık duyuyoruz. Yine de Almanya’da da böyle bir başkan seçilmesi umudumuz var. Bu nedenle yerel düzeyde politikanın içinde bulunan bazı genç politikacıları sizlere tanıtmak istedik” denildi.

Çekici göründüğü belirtilen Çiftlik hakkında, ”Biraz daha traşsız olsa kendisini Jean-Paul Belmondo’nun yakın akrabası sanırdık. Dolgun dudakları her zaman bir gülümsemeye işaret ediyor, kaşları da ironik bir bakışa hazır. Siyah saçlarındaki ilk aklar da olgunluğuna ve hayat tecrübesine işaret ediyor” denildi.

Haberde ayrıca, Çiftlik’in Amerika’da öğrenim gördüğü ve multikültürel bir kişiliğe sahip olduğu kaydedildi. Çiftlik de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Brigitte gibi önemli bir derginin beni tanıtmasından dolayı mutlu oldum. Almanya’da da gelecekte göçmen kökenli bir politikacının bakan hatta başbakan olacağını ümit ediyorum. Çok sayıda eyalet meclisinde Türk kökenli siyasetçilerimizin olması bunun bir göstergesi” dedi.

(A.A) Süheyla KAPLAN 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.