Johnson ve Stoltenberg: Türkiye’nin harekatı sona ermeli

Johnson ve Stoltenberg: Türkiye’nin harekatı sona ermeli

ABONE OL
19:31 - 15/10/2019 19:31
Johnson ve Stoltenberg: Türkiye’nin harekatı sona ermeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İngiltere Başbakanı Johnson ile NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in görüşmesi sonrası yapılan açıklamada ikilinin Türkiye’nin Suriye’deki harekatına son vermesi konusunda hemfikir oldukları belirtildi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg bugün Londra’da bir araya geldi.

Görüşmenin ardından İngiltere Başbakanlığından yapılan açıklamada Johnson ile Stoltenberg’in Türkiye’nin Suriye’deki harekatına son vermesi konusunda hemfikir oldukları ifade edildi.

Açıklamada “Başbakan ve NATO Genel Sekreteri Suriye’nin kuzeyindeki durumdan derin endişelerini dile getirdiler. İki lider de Türkiye’nin bir NATO müttefiki olarak değerinin ve Suriyeli mültecilerin desteklenmesinde oynadığı rolün altını çizdi. Ama halihazırda süren Türk harekatının sona ermesi gerektiği konusunda nettiler” denildi.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.