İzmir için bir destekte iş insanı Güven Polat’tan geldi

İzmir için bir destekte iş insanı Güven Polat’tan geldi

ABONE OL
20:34 - 03/11/2020 20:34
İzmir için bir destekte iş insanı Güven Polat’tan geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

30 Ekim Cuma günü saat 14.51’de İzmir ve çevresini vuran depremle ilgili “Hamburg Muhtarı” programında Behçet Algan‘ın yaptığı çağrıya bir destek de iş insanı Güven Polat’tan geldi.

Bugüne kadar Hamburg’da yapılan birçok önemli projede imzası bulunan Polat yaptığı açıklamada, “Gün İzmir halkıyla dayanışma içinde olmak ve onların yaralarını sarma günüdür. Bu noktada sayın Behçet Algan’ın yapmış olduğu çağrıyı çok olumlu ve anlamlı buluyorum.  Liman bölgesinde bulunan 30 bin metrekarelik mekanımı İzmir için toplanacak yardım malzemeleri için hizmete sunuyorum. Ayrıca kendi elimde olan imkanlar dahilinde İzmir halkına bende yardım malzemesi göndermek istiyorum. İşyerimin olduğu bölge depolama alanı ve nakliye için çok uygun ve ayrıca toplanan yardım malzemeleri için o bölgede bulunan Türkiye’ye eşya nakli yapan Tırlardan faydalanma imkânı mevcuttur” dedi.

1999 büyük körfez depreminde benzer bir kampanya ile depremzedelere yardımcı olan Güven Polat, insanlık tarihinin ortak acılarında birlik olup, yardımcı olmak, bir insanlık görevi ve sorumluluğu olduğunu belirtti.

HAYDİ BİR DESTEKTE SEN VER Kİ ACILAR HAFİFLESİN!

Hamburg Muhtarı “programı ekibinin (Behçet Algan, Ali Akdemir ve Halil İbrahim Özdoğan) 500 avro ile İzmir’de yürekleri dağlıya acı olayda mağdur olan depremzedelere yardım için yaptıkları girişime   destek açıklamaları devam ediyor. Hamburg ve çevresinde yaşayan pek çok duyarlı Türk vatandaşının telefonla arayarak destek vereceklerini bildirdikleri açıklandı.

BiR DESTEK DE LÜBECK TÜRGEM’DEN GELDi

Destek açıklaması yapan kişilerden birisi de Lübeck Türgem başkanı Remzi Uysal oldu.  Uysal, “İzmir depreminde yaraları sarmak için başlattığınız kampanyadan dolayı sizleri kutluyor ve destekliyorum” dedi.

İzmir’de Depremden 65 saat sonra Elif Bebek Kurtarıldı!

Elif isimli   3. yaşındaki kız çocuğu deprem enkazından 65 saat sonra kurtarıldı.  Elif bebeğin kurtarıcısının parmağını tutarak enkaz altından çıkması, yakınlarına, bekleyenlerine ve tüm Türkiye’ye adeta bir umut ışığı oldu.

ELİF BEBEK UMUDUN ADI OLDU!

İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı enkazından yaklaşık 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı olarak çıkarıldı. Elif bebek mucizenin ve umudun sembolü oldu.

İzmir Seferihisar merkezli depremde yaşamını yitirenlerin sayısı 95’e ulaşırken bölgeden umutlandıran ve sevinç verici haberler de geliyor.

Arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiği Bayraklı ilçesinde, enkaz altında kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek, mucize eseri olarak sağ olarak kurtarıldı. Yaralı olarak beton yığınlarının arasından alkışlarla çıkarılan minik Elif, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Elif bebek, enkaz altından yaralı kurtarılan 106’ıncı kişi oldu.

ACININ RENGİ OLMAZ! HAYDİ DAYANIŞMAYA!

Dayanışma çağrısı yapan Behçet Algan, “Yüreğinde yardımlaşma, paylaşma duyguları olan herkesi birlikte açtığımız bu yardım kampanyasına katılmaya, destek vermeye çağırıyoruz. Unutmayalım ki hayatın bize ne getireceği, bizden ne götüreceği belli değildir. Toplum bireyleri olarak bir gün hepimizin yardıma ihtiyacı olabilir. İzmir’de yaşanan insanlık dramı, hepimizin ortak acısıdır. Birlikte hareket edersek yaraları, acıyı bir nebze olsa azaltabiliriz.” dedi.

İRTİBAT BİLGİLERİ

Kuaför Salon-Algan:  Bahrenfelder Str 183, 22765 Hamburg/Altona

Tel: 040 3901414- Mobil: 0170 93398988

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.