“İsrail Hava Saldırısı Düzenledi Bir Asker Öldü”

“İsrail Hava Saldırısı Düzenledi Bir Asker Öldü”

ABONE OL
11:11 - 16/12/2021 11:11
“İsrail Hava Saldırısı Düzenledi Bir Asker Öldü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Suriye, İsrail’in kendi topraklarına yönelik bir hava saldırısı gerçekleştirdiğini iddia etti. Suriye devlet televizyonu saldırıda bir Suriyeli askerin öldüğünü duyurdu.

İsrail henüz iddiaya ilişkin bir açıklama yapmazken İsrail devlet haber ajansı SANA, askeri bir kaynağın saldırıya ilişkin açıklamalarına yer verdi. Adı açıklanmayan askeri yetkili, “ Düşman İsrail kuvvetleri, bir hava harekatı gerçekleştirdi” ifadelerini kullandı. İsrail’in zaman zaman Suriye topraklarında İran destekli grupları hedef alan saldırılar düzenlediği biliniyor.

Suriyeli yetkili saldırının İsrail’in 1967 yılından bu yana kontrolü elinde tuttuğu Golan tepeleri bölgesinden geldiğini iddia etti.

SANA Haber Ajansı ayrıca, hava saldırısı sırasında Suriye’nin füze savunma sisteminin bazı roketleri havada infilak ettirdiğini öne sürdü.

VOA tarafından geçilen “İsrail Hava Saldırısı Düzenledi Bir Asker Öldü” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “İsrail Hava Saldırısı Düzenledi Bir Asker Öldü” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “İsrail Hava Saldırısı Düzenledi Bir Asker Öldü” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.