İsrail Güvenlik Güçleri İki Filistinliyi Vurdu

İsrail Güvenlik Güçleri İki Filistinliyi Vurdu

ABONE OL
10:50 - 29/11/2022 10:50
İsrail Güvenlik Güçleri İki Filistinliyi Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

İsrail işgali altındaki Batı Şeria’da İsrail güvenlik güçleri tarafından iki Filistinli öldürüldü. Filistinli yetkililer iki kişinin iki farklı yerde ve olayda hayatını kaybettiğini açıkladı.

İsrail ordusu olaya ilişkin herhangi bir yorum yapmadı ancak gece boyunca askerlere yönelik saldırılar olduğunu açıkladı. Açıklamada, El Halil bölgesinde iki askeri araca yönelik saldırıda bulunuluğu belirtildi. Askeri araçlara ateş açıldığı ve patlayıcılar fırlatıldığı askerlerin de ateşe karşılık verdikleri ifade edildi.

Filistinli yetkililer bu olay dışında Batı Şeria’da Ramallah şehrinde de bir Filistinli’nin İsrail askerleri tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

İsrail güçleri ve Filistinliler arasındaki çatışmalarda bu yılın başından bu yana 100’den fazla Filistinli hayatını kaybetti.

VOA tarafından geçilen İsrail Güvenlik Güçleri İki Filistinliyi Vurdu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail Güvenlik Güçleri İki Filistinliyi Vurdu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail Güvenlik Güçleri İki Filistinliyi Vurdu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.