İsrail Füze Saldırısı Sonrası Gazze’yi Hedef Aldı

İsrail Füze Saldırısı Sonrası Gazze’yi Hedef Aldı

ABONE OL
20:34 - 23/10/2020 20:34
İsrail Füze Saldırısı Sonrası Gazze’yi Hedef Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İsrail füze saldırısı sonrasında Gazze’yi hedef alan bir operasyon düzenledi. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, hava savunma sistemlerinin Gazze Şeridi’nden atılan iki füzeden birini havada imha ettiği belirtildi. Füzelerin dün gece geç saatlerde fırlatıldıkları kaydedildi. Ancak diğer füzenin nereye düştüğü, herhangi bir can ya da mal kaybına neden olup-olmadığı konusunda bilgi verilmedi.

İsrail, füzelerin Hamas tarafından fırlatıldığını iddia etti ve savaş uçakları ve saldırı helikopterleriyle bir operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyonda Hamas’a ait olduğu ileri sürülen bir yeraltı tesisinin vurulduğu belirtildi.

İsrail ordusu hafta başında Gazze Şeridi’nden İsrail tarafında güvenlik duvarının altından tünel kazıldığının tespit edildiğini açıklamıştı.

İsrail operasyonunda da can ya da mal kaybı olup-olmadığına dair Filistin tarafından da bir açıklama gelmedi.

VOA tarafından geçilen İsrail Füze Saldırısı Sonrası Gazze’yi Hedef Aldı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İsrail Füze Saldırısı Sonrası Gazze’yi Hedef Aldı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İsrail Füze Saldırısı Sonrası Gazze’yi Hedef Aldı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.