İspanya, Mart 2021’den itibaren tüm turistleri kabul etmeyi planlıyor

İspanya, Mart 2021’den itibaren tüm turistleri kabul etmeyi planlıyor

ABONE OL
10:43 - 09/12/2020 10:43
İspanya, Mart 2021’den itibaren tüm turistleri kabul etmeyi planlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İspanya, Korona sonrası turizmde sektörünü ayağa kaldıran ilk ülke olmak için çok yoğun çalışmalar başlattı.

Şu anda İspanya’ya gelen herkesin seyahatten 72 saatten daha kısa bir süre önce alınan COVID-19 için negatif bir test sunması gerekiyor, ancak İspanyol turist yetkilileri bu işlemin bahar gelmeden sona ereceğini umuyor.

İspanya Ulusal Turizm Ajansı tüm dünyada atağa geçerek, Mart ayından itibaren tüm turistleri İspanya’ya kısıtlama olmaksızın geri dönmeleri için davet etmeyi planlıyor.

İspanya Ulusal Turizm Ajansı, tatilcileri ve gezginleri en son bilgiler ve güvenlik ipuçlarının sunumu ile İspanya’ya geri dönmeye teşvik etmeyi amaçlayan yeni bir “Güvenli Seyahat Kampanyası” açıklayacak.

Yeni kampanya, Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto ve Turespaña Ulusal Turizm Kurulu Genel Müdürü Miguel Sanz tarafından Aralık ayında başlatıldı.

Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto, “Bu kampanya ile İspanya turizm markasını ve seyahat güvenliğini beraber konumlandırarak turistler arasında ülkemize geri döneceklerine dair güven oluşturmaya katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Bakan Maroto, ayrıca bu hafta turizm ve otelcilik için destek planlarını açıklayacak.

Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto, geçtiğimiz aylarda meydana gelen Covid salgınının neden olduğu krizden etkilenen sektörlere yönelik destek planlarını rapor etmek için bu Perşembe Milletvekilleri Kongresine katılacak ve İspanyol turizmcilere, restoran ve bar işletmelerine yıl başından önce verilmesi düşünülen yardım paketini üzerine son düzenlemeleri yapacak.

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen İspanya, Mart 2021’den itibaren tüm turistleri kısıtlama olmaksızın kabul etmeyi planlıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İspanya, Mart 2021’den itibaren tüm turistleri kısıtlama olmaksızın kabul etmeyi planlıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İspanya, Mart 2021’den itibaren tüm turistleri kısıtlama olmaksızın kabul etmeyi planlıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.