DOLAR

32,4031

0.17%
EURO

35,2058

-0.02%
ALTIN(gr)

2.323,10

0,18%
BİST 100

9079.97

0,18%
INTERFRESH EURASİA Fuarı açılıyor

INTERFRESH EURASİA Fuarı açılıyor

ABONE OL
15:53 - 15/10/2019 15:53
INTERFRESH EURASİA Fuarı açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye yaş meyve sebze sektörünün ihracat projesi olarak bilinen Interfresh Eurasia Yaş Sebze Meyve Depolama Ambalaj ve Lojistik Fuarı çarşamba günü Antalya`da açılıyor.

Türk üretici ve ihracatçılarını dünya ile buluşturacak olan ve 19 Ekim tarihine kadar açık kalacak Interfres Eurasia Yaş Sebze  Meyve Depolama Ambalaj ve Lojistik Fuarı’na 26 ülkeden 500’ün üzerinde alım heyeti ve ziyaretçi ile çok sayıda ülkenin büyükelçi de katılacak.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri, Ege İhracatçı Birlikleri, Uludağ İhracatçı Birlikleri ile Batı Akdeniz İhracatçı Birliği olmak üzere diğer ihracatçı birlikleri, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın da desteklediği fuarda Avrupa’nın önemli zincir süpermarket yöneticileri de yer alacak.

TÜRKİYE BULUŞMA NOKTASI OLMALI

InterFresh Eurasia Yaş Meyve Sebze Depolama, Ambalaj ve Lojistik Fuarı’nı  sadece bir fuar ve ticaret yapılan bir yer olmadığını ifade eden Murat Özer, şunları kaydetti.

”InterFresh Eurasia Fuarı, aynı zamanda Türkiye’nin ihracatı artırma projesidir.  Bu nedenle İnterfreshEurasia Fuarı’nı uluslararası hale getirmek için çalışıyoruz. Ülkemizi bulunduğumuz bu coğrafyada yaş meyve sebze üreticileri, tedarikçileri ve sektörün tüm paydaşlarının yer alacağı buluşma noktası yapmak istiyoruz. Her şeyden önce InterFresh Eurasia Fuarı  ile üreticimizin sağlıklı gıda üretmesine katkı yapmak ve Türkiye’nin yaş meyve sebze sektörünün dünyaya açılan penceresi olmak istiyoruz.”

PANELLER

Fuarda Basınçlı Sulama Sanayicileri Derneği (BASUSAD) tarafından da çeşitli panel ve eğitici etkinlikler düzenlenecek.

”Sulamanın Dünü ve Bugünü”nün ele alınacağı panelde ”Yenilikçi Sulama Stratejileri” ile ”Sulamaya Sosyoekonomik Açıdan Bakış ve Beklentiler’ ‘tartışılacak.

 

———

Fuar Açılış Tarihi: 16 Ekim 2019

Saat: 11.00

Yer: ANFAŞ

 

ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.