İnanılmaz bir müzik gecesi yaşattılar

İnanılmaz bir müzik gecesi yaşattılar

ABONE OL
07:15 - 09/03/2020 07:15
İnanılmaz bir müzik gecesi yaşattılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu harika bir konser vererek, inanılmaz bir müzik gecesi yaşattılar.

Bekir Timuçin Özütok yönetimindeki Berlin Türk Çağdaş Musiki Topluluğu aralarında yöneticilerinin de bulunduğu zengin bir kadroyla sahne alan ve Türkiye’den davet edilen sazendeler ve sanatçılar, okudukları birbirinden güzel eserlerle salonu hınca hınç dolduran seyircisine adeta müzik ziyafeti verdi.

Konser öncesinde vatan uğruna şehit düşen Mehmetçiklerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Reinickendorf İlçesindeki Belediye salonunda düzenlenen konserde davetliler arasında Berlin Başkonsolos Muavini Erdinç Evirgen, yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda müzik severler katıldılar.

Konserin birinci bölümünde solistler: Aslı Can, Asuman Yeşiltepe, Şebnen Eda Uluğ Güvençli, Leyla Kırıktaș, Esma Eser, Aslı Dinler, Aysun Yılmazer, Selda Özdemir, Yeliz Sunar, Arzu Deniz, Muhterem Cen, Gülşah Sert, Bilsen Turgut’un seslendirdikleri eserler arasında, Akşamın olduğu yerde, Bitmeseydi o gece, Aşkımla yana yana, Kalbimdeki yaralar öldürür beni, için için yanıyor, senin yüzünden çektiğim çile, Geçti yıllar haftalar, Erkilet güzeli, ile konserin birinci bölüm son buldu.

İkinci bölümün başında koro yöneticisi Bekir Timuçin Özütok tarafından üç güzel eser dile getirildi.

Daha sonra sahne alan solistlerden Eda Güvençli, Arzu Deniz, Kezban Akgün ve Emine Nazlı Çallı tarafından seslendirilen eserler arasında bu gece sensiz içtim, Umut dolu sayfalar, Yine mevsimler dönecek. İçtim sabaha kadar, Görmedin ömrümün asude geçen günlerini, Kader diyemessin Ne gelen ne soran var, Bülbüllere yer yok, Öyle zor ki seni içimden atmak, yıllar yılı boş kalbim, şarkılarıyla alkışlar arasında konser son buldu.

ha-ber.com/Orhan Önaldı
Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.