*** ”İlk beşe girmeyi umuyorum”

*** ”İlk beşe girmeyi umuyorum”

ABONE OL
18:12 - 07/03/2009 18:12
*** ”İlk beşe girmeyi umuyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

"İlk beşe girmeyi umuyorum"

Türkiye’yi mayıs ayında Moskova’da yapılacak 54.Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda temsil edecek olan Hadise, tanıtım konserleri dizisi çerçevesinde Amsterdam’da bir konser verdi

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise, Amsterdam’da ilk kez konser verdiğini anımsatarak, Moskova’daki yarışma için herkesin desteğini beklediğini söyledi.

Yarışmada birincilik konusunda şu ana kadar hiçbir yerde iddialı konuşmadığını ve konuşmak da istemediğini ifade eden Hadise, "Ancak ilk beşe girmeyi umuyorum ve bunu da başaracağımıza inancım var" dedi.

Hadise, bu yılki Eurovizyon yarışmasına katılacak ülkelerin tarz açısından çok farklı şarkıları bulunduğunu, bunlar arasında kendisinin seslendirdiği "Düm tek tek" tarzında şarkıların pek yer almadığını söyledi. Hadise, bütün ülkelerin şarkılarını saygıyla karşıladığını ve bazılarını da beğendiğini; kendisinin asıl amacının derece almaktan öte yarışmada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak olduğunu vurguladı.

Hadise, Düm tek tek şarkısının, ilk seslendirdiği ocak ayındaki biçiminde çok farklılığa gitmeyeceklerini de söyledi.

Hadise, bir soru üzerine, Eurovizyon Şarkı Yarışması’nın ardından ilk Türkçe albümünü çıkaracağını, albümün adını da belirlediğini, ancak şimdilik açıklamayacağını kaydetti. (A.A) 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.