İktidarın ‘beka’ söylemi işe yaradı mı?

İktidarın ‘beka’ söylemi işe yaradı mı?

ABONE OL
22:07 - 06/06/2023 22:07
İktidarın ‘beka’ söylemi işe yaradı mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen İktidarın ‘beka’ söylemi işe yaradı mı? video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İktidarın ‘beka’ söylemi işe yaradı mı? videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      ——https://m.youtube.com/shorts/3ZnZPqKjpBA——

      Ben bunu Sittin senedir söylüyorum beni dinleyen yokki. Milletin aklı fikri uçkuruğunda, hacının da, hocanın da 7/24 aklı fikri zevki sefasında şehvetiyle meşgul. Sakalda bıraktık sözümüz dinlenir diye, yok efendim yok sen kime diyorsun söylüyorsun, sanki adeta rahat bırak beni arkadaş, ben Erdoğan’la belamı bulmaya kendimi adadım der gibiler. Allah bunların belalarını verirken ama beni bunlardan ayrı tutması için bende hergün savaş açtım Allah’a. Neden benide onlarla beyinsizlerle beraber aynı küfede helâk edeceksin diye Rabbime itirazımı arz ediyorum her Allah’ın günü.
      ——https://www.youtube.com/shorts/3ZnZPqKjpBA?app=desktop——-

      Musa, bizimle buluşma vakti için toplumundan yetmiş adam seçti. Şiddetli sarsıntı onları yakalayınca Musa şöyle dedi: “Rabbim, dileseydin, onları da beni de daha önce helak ederdin. İçimizdeki beyinsizlerin yaptıkları yüzünden bizi helak mı edeceksin? Bu iş senin imtihanından başka birşey değildir. Onunla dilediğini şaşırtır, dilediğine yol gösterirsin. Sen bizim Veli´mizsin. O halde affet bizi, acı bize. Sen affedenlerin en hayırlısısın.” (A’râf 7:155)

      Yanıtla
      +0
      -0