İGMG Kuzey Bavyera’dan iftar

İGMG Kuzey Bavyera’dan iftar

ABONE OL
02:26 - 09/08/2019 02:26
İGMG Kuzey Bavyera’dan iftar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İftar yemeğine T. C. Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, Avrupa Parlamentosu Milletvekili İsmail Ertuğ, Eyalet Milletvekili Arif Taşdelen, DİTİB Eyalet Birliği Bölge Başkanı Hasan Aslan, MÜSİAD Kuzey Bavyera Nürnberg Şube Başkanı Emin Bayram, UETD Kuzey Bavyera Bölge Başkanı Yılmaz Deliduman, TİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Can, Güvenlik Ataşesi Mehmet Demircan, SAADET Partisi Nürnberg Sözcüsü Musa Tamer, Çalışma Ataşeliği adına Demirel Dede, THY Nürnberg Müdürü Abdullah Ömer Çelik, Alman kilise temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri ile birlikte çok sayıda dernek temsilcileri katıldı.

SATIR: DÜNYA ÜZERİNDE YETERİNCE KÖTÜLÜKLER MEVCUT

Bölge Başkanı İsmail Satır, günümüzde dünya üzerinde yeterince kötülüklerin mevcut olduğunu belirterek bu kötülüklerin üstesinden ancak barış ve birbirimizi daha iyi tanımak suretiyle gelebileceğimizi söyledi.

KÜL: VATANDAȘLARIMIZLA BİR ARAYA GELMEYE ÇALIȘIYORUM

Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül de Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ayı, bir araya getirme ayı olduğunu belirterek, „Bu vesile ile bende elimden geldiği kadar siz değerli vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyorum “dedi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.