IFA Elektronik Fuarı Berlin’de açıldı

IFA Elektronik Fuarı Berlin’de açıldı

ABONE OL
23:31 - 05/09/2019 23:31
IFA Elektronik Fuarı Berlin’de açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bu alanda Dünya`nın en büyük uluslararası elektronik fuarı olarak gösterilen IFA ‘nın açılışına Türkiye’nin en prestijli firmaları arasında Vestel, Beko Grundig, Arçelik, katıldıkları fuarda adeta göz kamaştırdılar.

Gelecek nesillere daha iyi dünya bırakma hedefinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA’ya 29′ uncu kez katılan Vestel 3000 metrekarelik standında yeni ürettiği teknolojilerini sergiliyor.

Vestel Dış Ticaret Genel Müdürü Seda Kaya yapmış olduğu basın açıklamasında, “Zorlu Holding’in Akıllı hayat 2030 vizyonu doğrultusunda insanın, toplumun, gezegenin gelecekteki refahını temel alan sürdürülebilir çözümler üretmeye odaklanıyoruz. Bu yaklaşım çerçevesinde ürettiğimiz ürünlerin yüksek teknolojiye sahip olmasının yanı sıra çevreci olmasına da özen göstererek ürettiğimiz ürünler arasında Thawe Tech Teknolojili Buzdolabı, Yapay Zekâ Destekli Vestel Smart TV, Dünya’nın ilk Alexa Echo Entegreli TV’si, Akıllı TV Geogle Asistant ile çalışıyor, Elektrikli Araçlara 30 dakikada şarj, gibi daha birçok yeniliklerimizi fuarda sergileyeceğiz” dedi.

Ayrıca dünyanın önde gelen ev teknolojileri üreticisi ve Avrupa solo beyaz eşya pazarının lideri Beko, IFA sağlıklı yaşamı destekleyen teknolojileriyle dikkat çekiyor. Beko bu yıl fuarda düzenlediği basın toplantısında   sebze ve meyveleri hasat tazeliğinde koruyan inovatif teknolojisi HarvestFresh’i dünyaya ilk kez tanıtma fırsatı buldu.

Beko’nun 140′ tan fazla ülkede faaliyet gösterdiğini belirten Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, markanın global başarı öyküsünü anlattı. Dinçer, şunları söyledi: Türkiye’den çıkıp dünyaya yayılan Beko markamızın bu başarısının ardında her türlü tüketicinin ihtiyaç, alışkanlık ve yaşam tarzlarına uygun, pratik teknolojiler geliştirmesi yer alıyor. 1300’e yakın Beko mağazamız ile tüm Türkiye’ye yayılmış güçlü bir bayı ağına sahibiz. Beko hem Türkiye’de hem de dünyada büyümeye devam ediyor. Dinçer sözlerini şöyle sürdürdü: “Faydalı odaklı bir marka olarak sağlıklı yaşamı teşvik ediyor; FC Barcelona, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ve Beşiktaş Futbol Takımı ile yürüttüğümüz iş birlikleri ile sporu destekliyoruz” dedi.

 

Ayrıca çevre ile öne çıkan Grundig markası fuarda sergilediği; sürdürülebilirlik alanında öncü teknolojileri geliştirmeye devam ediyor. En ilgi çekenlerden biri Bio Buzdolabı oldu. Dünyada ilk kez bir buzdolabında biyoplastikler, biyopoliüreten ve yumurta kabuğu içeren Biyo- kompozitler bir arada kullanıldı. Mısır ve soya gibi sürdürülebilir doğal materyaller kullanarak üretilen biyomalzemeler petrol kaynaklı konvansiyonel alternatiflerine göre biyoplastiklerde Daha az karbondioksit salınımına yol açtığı dile getirildi.

 

 

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.